ΦΛΩΡΙΝΑ ΔΥΟ ΣΑΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΔΥΟ ΣΑΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

.

.

Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014

ΔΥΟ ΣΑΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Δύο μικροί αθλητές των ΣΑΡΙΣΩΝ συμμετείχαν στην τελευταία διοργάνωση της Ομοσπονδίας για το 2014 το σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Οι Αραβιάδης και Ελσάμι δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στο πολύ δυνατό Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με την επωνυμία «Τερζάκια» που διοργάνωσε ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α.Στο πρωτάθλημα αυτό πήραν μέρος 181 αθλητές/τριες από όλη τη χώρα αγωνιζόμενοι σε 6 ηλικιακές κατηγορίες. Οι Φλωρινιώτες αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους πέτυχαν νίκες και ήττες και τελικά τερμάτισαν ο Ελσάμι στην 27η θέση και ο Αραβιάδης στην 30η.
Τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους και οι γονείς τους για την υποστήριξη που τους παρέχουν. Είναι σίγουρο ότι η παρουσία τους σε δυνατά πρωταθλήματα όπου συμμετέχουν οι καλύτεροι των κατηγοριών τους θα τους δυναμώσει και θα τους δώσει πολύτιμες εμπειρίες.
Η αγωνιστική δράση για τις ΣΑΡΙΣΕΣ δε σταματά. Αμέσως μετά την πρωτοχρονιά οι Αραβιάδης και Φωτιάδου θα βρεθούν στην Αθήνα για να πάρουν μέρος στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργανώνει ο Καρέας. Καλή επιτυχία στα παιδιά.