ΦΛΩΡΙΝΑ Γιορτή της Τρίτης Ηλικίας στο Αρμενοχώρι - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Γιορτή της Τρίτης Ηλικίας στο Αρμενοχώρι

.

.

Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

Γιορτή της Τρίτης Ηλικίας στο Αρμενοχώρι

 Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμενοχωρίου, ευχαριστούν όλους τους ηλικιωμένους που συμμετείχαν στην γιορτή της Τρίτης Ηλικίας, την περασμένη Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014, στην αίθουσα του Κ.Ε.Φ.Ο. Αρμενοχωρίου.


Ευχαριστούμε επίσης και τις τοπικές αρχές που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, τον Αιδεσιμότατο του ιερού Ναού Οσίου Ναούμ Αρμενοχωρίου, πάτερ Ιωάννη Καρακασίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας κ. Μπίρο Στέφανο, τον Αντιδήμαρχο Φλώρινας, κ. Απιδόπουλο Γεώργιο, τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Φλώρινας, κ. Ζαέκη Αντώνιο, Θεοφανίδη Δημήτριο, Δούμτση Νικόλαο και τον ιδρυτή και εκπρόσωπο του Λαογραφικού Μουσείου του Συλλόγου μας στο Δίκτυο Λαογραφικών Συλλογών Φλώρινας, κ. Θωίδη Δημήτριο. Στην εκδήλωση συμμετείχε και το παιδικό χορευτικό τμήμα του Συλλόγου, με την εκτέλεση παραδοσιακών τοπικών χορών και την απαγγελία ποιημάτων και λογοτεχνικών κειμένων που αναφέρονταν  στον παππού και την γιαγιά. Τέλος ευχαριστούμε την χοροδιδασκάλα μας, Ρίτσα Τρύφωνος και τις γυναίκες του γυναικείου χορευτικού τμήματος του Συλλόγου, που βοήθησαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης.  Ένας από τους βασικούς σκοπούς των δραστηριοτήτων μας, είναι να ενεργοποιήσουμε και τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας, γεγονός που τον τελευταίο χρόνο έχει επιτευχθεί, τόσο με τις εκδρομές που έχουμε οργανώσει, όσο και με τη συμμετοχή τους στην τελευταία εκδήλωση που έγινε προς τιμήν τους. Ελπίζουμε και στο μέλλον να επιδείξουν την ίδια καλή διάθεση και συμμετοχή!