ΦΛΩΡΙΝΑ TABLE TENNIS:ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΡΙΣΕΣ (βίντεο) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: TABLE TENNIS:ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΡΙΣΕΣ (βίντεο)

.

.

Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014

TABLE TENNIS:ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΡΙΣΕΣ (βίντεο)


Ιδανικό ξεκίνημα για τις γυναίκες
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η γυναικεία ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ. Την Κυριακή 12/10/14 παίζοντας ως οικοδέσποινα στη Φλώρινα για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Δυτ. Μακεδονίας Ηπείρου έκανε επιβλητική εμφάνιση και νίκησε άνετα την ομάδα των Ιωαννίνων με σκορ 4-0. Χαρακτηρηστικό είναι ότι όλα τα επιμέρους παιχνίδια έληξαν 3-0 υπέρ της ομάδας της Φλώρινας.


Καταλητικό ρόλο στη μεγάλη νίκη των ΣΑΡΙΣΩΝ έπαιξε η παρουσία της Φιλαρέτης Εξάρχου, η οποία οδήγησε τα κορίτσια σε μεγάλες εμφανίσεις. Η Εξάρχου, μέλος της Εθνικής Ελλάδας έδωσε στην ομάδα αέρα Πρωταθλήτριας και αναμένεται να οδηγήσει φέτος τις ΣΑΡΙΣΕΣ μαζί με τη Ζέρδιλα, τη δεύτερη μεγάλη μεταγραφή τις ΣΑΡΙΣΕΣ στην Α2 κατηγορία. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την εμφάνιση και τη νίκη.
Σύνθεση: Εξάρχου (1), Σαντουρτζόγλου (1), Ευθυμίου (1), Εξάρχου/Ευθυμίου (1).

Νευρικό ξεκίνημα και ήττα για τους άντρες

Μία ημέρα νωρίτερα η αντρική ομάδα αναμετρήθηκε στο τοπικό ντέρμπι με την ομάδα Ο.Ε.Α. Φλώρινας, η οποία απαρτίζεται από βετεράνους αθλητές. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ με ανανεωμένη σε σχέση με πέρσι σύνθεση προσπάθησαν για τη νίκη, όμως τελικά λύγισαν και έχασαν το παιχνίδι με σκορ 2-4. Χαρακτηριστικό είναι ότι αρκετά παιχνίδια χάθηκαν για τις ΣΑΡΙΣΕΣ οριακά και θα μπορούσε με λίγη τύχη το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό. Σημαντικό επίσης είναι ότι τις δύο νίκες τις σημείωσε ο νεαρότερος της παρέας Αραβιάδης (14 ετών). Σε κάθε περίπτωση αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, τα οποία σε τόσο μικρή ηλικία στέκονται ανταγωνιστικά απέναντι σε βετεράνους και έμπειρους αθλητές. Το μέλλον τους ανήκει.

Σύνθεση: Αραβιάδης Ο. (2), Λυγούρας Α., Λυγούρας Σ., Λυγούρας Α./Αραβιάδης Ο.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ