ΦΛΩΡΙΝΑ Το τριήμερο 24-26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ η Ακαδημία μπάσκετ SHOOTERS βρέθηκε στην Αθήνα - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Το τριήμερο 24-26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ η Ακαδημία μπάσκετ SHOOTERS βρέθηκε στην Αθήνα

.

.

Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014

Το τριήμερο 24-26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ η Ακαδημία μπάσκετ SHOOTERS βρέθηκε στην Αθήνα

Το τριήμερο 24-26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ η Ακαδημία μπάσκετ SHOOTERS βρέθηκε στην Αθήνα,'οπου συμμετείχε με τέσσερα τμήματα στο τουρνουά Ακαδημιών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,που διεξήχθη στο ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ.
Ακόμη,το τμήμα παγκορασίδων αγωνίστηκε με το αντίστοιχο τμήμα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ,στο γήπεδο της ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ.Τα μέλη της αποστολής της Ακαδημίας SHOOTERS,καλεσμένοι της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,παρακολούθησαν τον αγώνα της Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS.
Με το τέλος του παιχνιδιού οι παίκτες της Ακαδημίας SHOOTERS είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τα αστέρια της ομάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,όπως ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ,DUNSTON και άλλους.
Οι εντυπώσεις,αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές,είναι άκρως θετικές.
Η Ακαδημία SHOOTERS θεωρεί ότι πρέπει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στους γονείς και συνοδούς,οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα στην επιτυχία του ταξιδιού.