ΦΛΩΡΙΝΑ <div style="background:#F73434; padding:5px 8px 5px 8px;"> Σύλληψη δύο ατόμων στην Κρυσταλλοπηγή για εισαγωγή και μεταφορά κάνναβη, συνολικού βάρους 20 κιλών </div> - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Σύλληψη δύο ατόμων στην Κρυσταλλοπηγή για εισαγωγή και μεταφορά κάνναβη, συνολικού βάρους 20 κιλών

.

.

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Σύλληψη δύο ατόμων στην Κρυσταλλοπηγή για εισαγωγή και μεταφορά κάνναβη, συνολικού βάρους 20 κιλών

Χθες (29-04-2014) το πρωί στην Κρυσταλλοπηγή - Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής με τη συνδρομή υπαλλήλων του Τελωνείου Κρυσταλλοπηγής καθώς και αστυνομικού σκύλου συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, 38 και 39 χρονών για κατοχή, εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών. 

Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων πραγματοποιήθηκε αστυνομική έρευνα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες και βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες σε ειδική κατασκευασμένη κρύπτη στην οροφή του οχήματος είκοσι μία (21) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δύο συλληφθέντες εισήγαγαν τις ναρκωτικές ουσίες από την Αλβανία και τις μετέφεραν στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν :
• κάνναβη, συνολικού βάρους 20 κιλών και 346 γραμμαρίων,
• το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 
• το χρηματικό ποσό των 1.080 ευρώ και
• τρία (3) κινητά τηλέφωνα 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.