ΦΛΩΡΙΝΑ <div style="background:#F73434; padding:5px 8px 5px 8px;"> Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ.ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΩΚΑ </div> - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ.ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΩΚΑ

.

.

Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ.ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΩΚΑ

Στο ξενοδοχείο  ΛΙΝΓΚΟΣ παρουσίασε ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ την προγραμματική συμφωνία και τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων.
ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΩΚΑ 

Συνδημότισσες, συνδημότες..


ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΩΚΑ

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ


Θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω την επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας μου , με τους βασικούς λόγους που με οδήγησαν  στην απόφαση να διεκδικήσω στις επερχόμενες εκλογές το Δημαρχιακό αξίωμα.

Πρώτος και βασικός λόγος ήταν και είναι η βαθιά μου πίστη στο ρόλο και το μέλλον  της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Έχουμε διαπιστώσει πλέον όλοι μας, πως τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, απαιτούν και κοινές λύσεις μακριά από τις διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος, που τόσο πολύ στοίχισαν και αποτέλεσαν τροχοπέδη στην ανάπτυξη του τόπου μας.

 Είναι κατά τη γνώμη μου επιτακτική ανάγκη αλλά και κοινωνική απαίτηση, η συνεννόηση και η συνεργατική αντίληψη που έχει επικρατήσει  στις περισσότερες περιοχές της πατρίδας μας και γιατί όχι σε όλη σχεδόν την Ευρώπη, να γίνουν πράξη και στο Δήμο μας. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

O κύριος όμως λόγος που με οδήγησε σε αυτήν μου την απόφαση, και πιστεύω πως σε αυτό συμφωνεί η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, είναι η κοινή διαπίστωση ότι πρέπει να δώσουμε ένα τέλος σε παρακμιακά φαινόμενα, φαινόμενα αυταρχισμού και εξάρτησης από προσωπικά συμφέροντα.

Όπως θα σας ανακοινώσει σε λίγο και ο κος Τσιώκας, αποφασίσαμε την κοινή κάθοδο στις επερχόμενες εκλογές για τη διεκδίκηση του Δήμου.                                                        Είναι μια έμπρακτη απόδειξη της συνεννόησης και της συνεργασίας που προανέφερα και που θέλω να ξανατονίσω πως αποτελεί απαίτηση των πολιτών του δήμου μας.

Θέλω να ξεκαθαρίσω εξ αρχής πως η κοινή μας κάθοδο και διεκδίκηση της Δημοτικής αρχής, στηρίζεται σε μια προγραμματική συμφωνία αρχών την οποία συνυπογράφουμε και καταθέτουμε σήμερα δημόσια στους συνδημότες μας.    
                             
Η συμφωνία αυτή θα αποτελεί από 1η Σεπτεμβρίου και μέχρι τη λήξη της θητείας μας το συμβόλαιο με τους συνδημότες μας.                                                              Δεσμευόμαστε πως θα τηρηθεί απαρέγκλιτα χωρίς καμία έκπτωση.

Θα ξεκινήσω την παρουσίαση της προγραμματικής συμφωνίας η οποία στη συνέχεια θα διανεμηθεί και στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. και με το τι θα κάνουμε, αλλά με το τι δε θα κάνουμε ως δημοτική αρχή από την 1η Σεπτεμβρίου, πιστεύοντας ακράδαντα πως οι συνδημότες μας θα μας εμπιστευτούν με τη ψήφο τους.


Δε θα λειτουργήσουμε συγκεντρωτικά και αυταρχικά, περιφρονώντας τους αιρετούς εκπροσώπους (Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους), κάτι που δυστυχώς έχει οδηγήσει σε ανυποληψία τα κορυφαία όργανα της δημοτικής αρχής (δημοτικό συμβούλιο και τοπικά συμβούλια) και έχει απαξιώσει τα μέλη αυτών.
                                                                                                       ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ… από την 1η Σεπτεμβρίου, για ουσιαστική αποκέντρωση και καταμερισμό των αρμοδιοτήτων στη Δημοτική κοινότητα Φλώρινας ,σε όλα ανεξαιρέτως τα τοπικά συμβούλια, καθώς και για τον πλήρη σεβασμό στο ρόλο τους και τη γνώμη τους.


Δε θα επιτρέψουμε την υποκατάσταση των αιρετών εκπροσώπων καθώς και των στελεχών Δήμου, από κάθε λογής και κατά περίσταση παραγοντίσκους εντός και εκτός του Δήμου.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ… από την 1η Σεπτεμβρίου, για πλήρη και απόλυτη διαφάνεια και στον τρόπο που γίνεται η κατανομή των έργων και γενικότερα σε όλες τις οικονομικές δραστηριότητες του δήμου. Εργολάβοι, εμπειροτέχνες, προμηθευτές και εν δυνάμει υποψήφια στελέχη του δήμου, στα δικά μας μάτια θα  είναι όλοι ίσοι και ο καθένας θα έχει την αντιμετώπιση που του αρμόζει, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς.Δε θα χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα του Δήμου-τα δικά σας χρήματα- για αμφιβόλου ποιότητας και σκοπιμότητας εκδηλώσεις και «δόλιες» προεκλογικές επιχορηγήσεις.
                                                                                      ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ…για απόλυτη διαφάνεια και ορθή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς επιχορηγήσεις εκ του πονηρού και χωρίς άσκοπες σπατάλες.

Δεν θα αντιμετωπιστεί «εχθρικά» και με εμπάθεια κανένα στέλεχος ή αιρετός του δήμου, που θα έχει διαφορετική γνώμη ή άποψη.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ… Από την 1η Σεπτεμβρίου, για απόλυτο σεβασμό σε όλα τα στελέχη και τους αιρετούς εκπροσώπους, σεβόμενοι πάντα το ρόλο τους και τη διαφορετική  άποψη ή γνώμη. Εξάλλου η διαφορετικότητα των απόψεων, είναι το κύριο συστατικό στοιχείο της σύνθεσης και συνεργατικότητας στην οποία πιστεύουμε.


Δεν θα κλείσουμε τα μάτια  μας στα σοβαρότατα κοινωνικά προβλήματα των συνδημοτών μας, κυρίως των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, οι οποίοι δυστυχώς είναι ίσως οι μόνοι δημότες όλης της Ελλάδας που δεν έχουν τη ελάχιστη κοινωνική πρόνοια από το Δήμο τους.  

                                         
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ…από την 1η Σεπτεμβρίου, κύριο μέλημα  μας να είναι η ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου της Δημοτικής Αρχής και η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.
.
Δεν θα αποκλειστεί ΚΑΝΕΝΑΣ φορέας, σωματείο ή σύλλογος του Δήμου μας από την συζήτηση και το σχεδιασμό για το μέλλον του τόπου μας.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ… από την 1η Σεπτεμβρίου να κάνουμε πράξη τις λέξεις ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.  Η περιφέρεια ,Το Επιμελητήριο, το εργατικό κέντρο, ο εμπορικός σύλλογος, όλα τα σωματεία, οι φορείς και οι σύλλογοι του δήμου μας θα έχουν κατά περίπτωση πρωταγωνιστικό και καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του σχεδιασμού, των πρωτοβουλιών και των δράσεων του Δήμου. Δεν θα χωρίσουμε τους δημότες μας σε Πληβείους και Πατρικίους, σε αυλικούς και περιφρονημένους υπηκόους.Δε θα χωρίσουμε τους συνδημότες μας σε Πληβείους και Πατρικίους, σε αυλικούς και περιφρονημένους υπηκόους.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ…πως από την 1η Σεπτεμβρίου, η πόρτα του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων και όλων των υπηρεσιακών στελεχών του δήμου, θα είναι ανοιχτή σε όλους. Και σε αυτούς που σήμερα είναι στρατευμένοι στη δική μας προσπάθεια, αλλά και σε αυτούς που για οποιονδήποτε λόγο δεν είναι. Εμείς στα πρόσωπα των συνδημοτών μας που έχουν επιλέξει να είναι στο πλευρό άλλου υποψηφίου, δεν βλέπουμε ΕΧΘΡΟΥΣ(!), βλέπουμε ανήσυχους συμπολίτες μας με διαφορετική προσέγγιση ενός κοινού στόχου και θα δείξουμε απόλυτο σεβασμό στην επιλογή τους και τώρα και στο μέλλον.                  Περίτρανη απόδειξη της παραπάνω δέσμευσης είναι η επτάχρονη λειτουργία του βουλευτικού μου γραφείου.
Δεν χώρισα ποτέ τους ανθρώπους. Δε διάλεξα ανθρώπους. Όποιος πέρασε την πόρτα του γραφείου μου δεν αντιμετωπίστηκε ποτέ ως ψηφοφόρος.                                       Δεν ρώτησα τι ψήφισε ή τι θα κάνει αυτός για μένα.                 Δεν ζήτησα ποτέ αντιπαροχή.                                                 Έδωσα όλον μου τον εαυτό και τις δυνάμεις μου για να είμαι χρήσιμος, λέγοντας πάντα την αλήθεια.                             Ποτέ μου δεν εκμεταλλεύτηκα τον ανθρώπινο πόνο, τις δυσκολίες και τις ανάγκες των συμπολιτών μου, για να υφαρπάξω την ψήφο τους. Δεν απείλησα ούτε καταδίωξα ποτέ κανέναν, εκμεταλλευόμενος τη θέση που κατέχω.
Γι’ αυτό και στέκομαι σήμερα εδώ, σε αυτό το βήμα, έχοντας κερδίσει το στοίχημα με τον κακό εαυτό της πολιτικής για να μπορώ να σας αντικρίζω ευθεία στα μάτια.

Ζητώ την υποστήριξη σας σήμερα αλλά και αύριο, όταν από τη θέση του Δημάρχου Φλώρινας μαζί θα πορευθούμε και μαζί θα δουλέψουμε σε έναν Δήμο φιλικό και ανοιχτό στους πολίτες.  
                                                         


Φίλοι και Φίλες,

Θέλω να γνωρίζετε πως  ήδη θεματικές ομάδες εργασίας,  εργάζονται από κοινού για τη συνδιαμόρφωση ενός ρεαλιστικού προγράμματος το οποίο θα σας παρουσιάσουμε άμεσα τις επόμενες ημέρες.

Σας διαβεβαιώνουμε πως από την 1η Σεπτεμβρίου, μετά από τρεισήμισι  χρόνια  ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ και ΠΑΡΑΚΜΗΣ στο Δήμο μας θα βάλουμε :

ΤΕΛΟΣ στην ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΕΛΟΣ στην ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ
ΤΕΛΟΣ στο ΔΗΜΑΡΧΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΤΕΛΟΣ στην ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
ΤΕΛΟΣ στις ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑ
Κλείνοντας την παρουσίαση της προγραμματικής μας συμφωνίας θέλω να αναφέρω ένα απόφθεγμα του Ισοκράτη.

«Από την εξουσία να φεύγεις όχι πιο πλούσιος, αλλά πιο δοξασμένος, γιατί ο έπαινος του λαού είναι καλύτερος από πολλά χρήματα».
                                                                                                   Σας ευχαριστώ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΡΧΩΝ


Η συμφωνία αυτή θα αποτελεί από 1η Σεπτεμβρίου και μέχρι τη λήξη της θητείας μας το «συμβόλαιο» με τους δημότες και δεσμευόμαστε πως θα τηρηθεί απαρέγκλιτα χωρίς καμία έκπτωση, πιστεύοντας ακράδαντα πως οι συνδημότες μας θα μας εμπιστευτούν με τη ψήφο τους.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ… από την 1η Σεπτεμβρίου, για ουσιαστική αποκέντρωση και καταμερισμό των αρμοδιοτήτων στη Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας, σε όλα ανεξαιρέτως τα Τοπικά Συμβούλια, καθώς και για τον πλήρη σεβασμό στο ρόλο τους και τη γνώμη τους.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ… από την 1η Σεπτεμβρίου, για πλήρη και απόλυτη διαφάνεια και στον τρόπο που γίνεται η κατανομή των έργων και γενικότερα σε όλες τις οικονομικές δραστηριότητες του δήμου. Εργολάβοι, εμπειροτέχνες, προμηθευτές και εν δυνάμει υποψήφια στελέχη του δήμου, στα δικά μας μάτια θα  είναι όλοι ίσοι και ο καθένας θα έχει την αντιμετώπιση που του πρέπει, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ…πως από την 1η Σεπτεμβρίου, η πόρτα του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων και όλων των υπηρεσιακών στελεχών του δήμου, θα είναι ανοιχτή σε όλους. Και σε αυτούς που σήμερα είναι στρατευμένοι στη δική μας προσπάθεια, αλλά και σε αυτούς που για οποιονδήποτε λόγο δεν είναι. Εμείς στα πρόσωπα των συνδημοτών μας που έχουν επιλέξει να είναι στο πλευρό άλλου υποψηφίου, δεν βλέπουμε ΕΧΘΡΟΥΣ(!), βλέπουμε ανήσυχους συμπολίτες μας με διαφορετική προσέγγιση της επίτευξης κοινών στόχων.                                                                 Θα δείξουμε απόλυτο σεβασμό στην επιλογή τους, και τώρα και στο μέλλον.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ…για απόλυτη διαφάνεια και ορθή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς επιχορηγήσεις «εκ του πονηρού» και χωρίς άσκοπες σπατάλες.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ… Από την 1η Σεπτεμβρίου, για απόλυτο σεβασμό σε όλα τα στελέχη και τους αιρετούς εκπροσώπους, σεβόμενοι πάντα το ρόλο τους και τη διαφορετική  άποψη ή γνώμη. Εξάλλου η διαφορετικότητα των απόψεων, είναι το κύριο συστατικό στοιχείο της σύνθεσης και συνεργατικότητας στην οποία πιστεύουμε.
                                            
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ…από την 1η Σεπτεμβρίου, κύριο μέλημα  μας να είναι η ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου της Δημοτικής Αρχής και η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ… από την 1η Σεπτεμβρίου να κάνουμε πράξη τις λέξεις ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.                                                         Η περιφέρεια ,το Επιμελητήριο, το Εργατικό Κέντρο, ο Εμπορικός σύλλογος, όλα τα σωματεία, οι φορείς και οι σύλλογοι του δήμου μας θα έχουν κατά περίπτωση πρωταγωνιστικό και καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του σχεδιασμού, των πρωτοβουλιών και των δράσεων του Δήμου.

Σας διαβεβαιώνουμε πως από την 1η Σεπτεμβρίου, μετά από τρεισήμισι  χρόνια  ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ και ΠΑΡΑΚΜΗΣ στο Δήμο μας θα βάλουμε :

ΤΕΛΟΣ στην ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΕΛΟΣ στην ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ
ΤΕΛΟΣ στο ΔΗΜΑΡΧΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΤΕΛΟΣ στην  AΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
ΤΕΛΟΣ στις ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ  ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ
Κωνσταντινίδης Στάθης                             Τσιώκας Μιχάλης


ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΑΛΕΚΟΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ
ΑΦΟΡΟΖΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΒΡΑΓΚΟΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΓΡΟΥΪΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
ΔΕΛΚΟΥΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ
ΔΑΜΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΗΛΟΥΣΗ ΡΕΒΕΚΚΑ ΤΟΥ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
ΔΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΖΕΡΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ
ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ
ΘΩΜΑΪΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΛΕΚΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΚΑΡΚΑΡΕΤΣΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΣΚΑΜΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΚΑΤΗΚΑΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
ΚΑΤΣΟΥΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΚΕΒΡΕΚΙΔΟΥ ΑΛΕΚΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
ΚΟΝΤΑΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΚΥΡΟΥ ΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΛΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΛΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ
ΛΙΟΥΛΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΑΥΡΟΥ ΗΛΙΑΝΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ
ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΜΙΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΜΙΧΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΜΟΣΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΟΤΕΣΝΙΤΣΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ
ΜΠΟΓΔΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΜΠΟΥΤΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΝΙΚΛΗΣ ΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΝΟΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ
ΠΑΛΤΑΤΣΗ-ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΠΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΜΕΘΟΔΙΟΥ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
ΠΑΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ
ΠΕΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ
ΠΕΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΟΥΓΑΡΙΔΟΥ-ΧΑΤΖΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΡΑΣΑΪΚΟΣ ΤΡΑΪΑΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
ΡΟΖΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
ΡΟΥΣΗ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΣΕΚΟΥΛΙΔΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΣΕΧΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΣΙΜΗΧΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΥΦΡΙΟΥ
ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΜΑΝΕΤΑ
ΣΚΟΠΕΛΙΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ ΖΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΣΤΑΪΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΣΤΑΚΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
ΣΤΟΪΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΤΑΛΛΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΑΡΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΤΖΙΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΤΟΥΡΙΑΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΤΣΙΩΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΣΕΚΟΥΤΑΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΤΣΩΤΣΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΤΣΩΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΧΑΡΑΒΙΤΣΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ
ΧΑΤΖΗΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΧΑΤΖΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ