ΦΛΩΡΙΝΑ <div style="background:#F73434; padding:5px 8px 5px 8px;"> Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου ημεδαπού για κλοπή σιτηρών στο Αμύνταιο Φλώρινας </div> - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου ημεδαπού για κλοπή σιτηρών στο Αμύνταιο Φλώρινας

.

.

Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου ημεδαπού για κλοπή σιτηρών στο Αμύνταιο Φλώρινας

Χθες (06.04.2014) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου ημεδαπού, για κλοπή σε αποθήκη στο Αμύνταιο.

Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς αφαίρεσε από αποθήκη, ιδιοκτησίας 70χρονου ημεδαπού, που βρίσκεται στον Αετό, σακιά με σπόρους σιτηρών, συνολικής χρηματικής αξίας, κατά δήλωση του παθόντα, τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ.


Ύστερα από επισταμένη έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Φ. που οδηγούσε ο 29χρονος, στο οποίο βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, ενώ σε έρευνα που έγινε σε ακατοίκητο σπίτι σε περιοχή του Αμυνταίου βρέθηκαν 19 σακιά με σπόρους σιτηρών, τα οποία είχε τοποθετήσει εκεί ο φερόμενος ως δράστης.

Τα κλοπιμαία  κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου και η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.