ΦΛΩΡΙΝΑ <div style="background:#F73434; padding:5px 8px 5px 8px;"> Συγχαρητήριο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στην νέα γενιά της Φλώρινας </div> - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Συγχαρητήριο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στην νέα γενιά της Φλώρινας

.

.

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

Συγχαρητήριο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στην νέα γενιά της Φλώρινας

Η νέα γενιά της Φλώρινας, μέσω του αθλητισμού, μας έκανε για άλλη μια φορά υπερήφανους φέρνοντας στον τόπο σημαντικές διακρίσεις. Από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας οφείλω να συγχαρώ:Τον Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «Σάρισες» και όλους τους αθλητές και αθλήτριες για την κατάκτηση των πρωταθλημάτων ανδρών – γυναικών Β’ Εθνικής Δυτικής Μακεδονίας – Ηπείρου, για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Τον Βασίλη Σαρακίνη και τη Νεφέλη Τίτα του Α.Ο.Φ. για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα FIS Χιονοδρομίας (Δρόμων Αντοχής) στις κατηγορίες παμπαίδων και παγκορασίδων. Παράλληλα τους αθλητές και αθλήτριες του ίδιου συλλόγου για την κατάκτηση αργυρών και χάλκινων μεταλλίων και συγκεκριμένα: τη Ραφαέλλα Μαυρουδή, την Εύα Βέλλιου, τη Μιχαέλλα Ζωγράφου, την Άρτεμις Στυλιάδου, την Πασχαλίνα Φιλιππίδου, την Μαγδαλινή Χαλβατζή, τον Γεώργιο Τίτα και τον Λεωνίδα Μπόικο.

Τον αθλητή του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας Νικόλαο Κουσουρέτα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κατηγορία Π1 στο ατομικό σπριντ, στους Πανελλήνιους Αγώνες Δρόμων Αντοχής. Επίσης, τον αθλητή Γεώργιο Τσούλη για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο ίδιο αγώνισμα, καθώς και την ομάδα του Σ.Ο.Χ. αποτελούμενη από τους παραπάνω αθλητές για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο αγώνισμα του ομαδικού σπριντ.

Τον αθλητή του ΑΠΣ Φλώρινας Shogun Νίκο Σεβαστέλλη για την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κατηγορία Ανδρών, της 2ης θέσης στην κατηγορία Φόρμες και της 2ης θέσης στην κατηγορία Σκιαμαχία στο Βορειοελλαδικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα.

Εύχομαι σε όλους και όλες καλή συνέχεια και κάθε μελλοντική επιτυχία. Ως Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους νέους μας και στους συλλόγους που προάγουν αξίες και ιδανικά.

Δημήτριος Ηλιάδης
Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας