ΦΛΩΡΙΝΑ <div style="background:#3BB9FF; padding:5px 8px 5px 8px;"> Παλεύουν για να φροντίσουν τα ζώα στο κυνοκομείο - κολαστήριο </div> - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Παλεύουν για να φροντίσουν τα ζώα στο κυνοκομείο - κολαστήριο

.

.

Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013

Παλεύουν για να φροντίσουν τα ζώα στο κυνοκομείο - κολαστήριο

To Φιλοζωικό Σωματείο Φλώρινας «Η Πατούσα» με αφορμή τις καταγγελίες για την κατάσταση των ζώων που ζούν έγκλειστα κάτω από απαράδεκτες συνθήκες στον χώρο «φιλοξενίας» αδέσποτων που έχει φτιάξει ο Δήμος Φλώρινας, εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να αναφέρει τι ενέργειες γίνονται από την πλευρά του για τη βελτίωση των συνθηκών.Η πρόεδρος του σωματείου Έλλη Μωυσιάδου τονίζει: «Τις τελευταίες μέρες είμαστε σε έναν πυρετό προετοιμασιών στον χώρο του κυνοκομείου αλλά και έξω από αυτό για να προλάβουμε το δριμύ κρύο  που πλήττει την Φλώρινα.

Το κυνοκομείο καθαρίζεται και μέσα στις λαμαρινοκατασκευές τοποθετούνται παλέτες με ξύλινα σπιτάκια πάνω και στρωμνή από άχυρο η κουβέρτες μέσα. Οι κτηνίατροι της πόλης μας προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους για να εξεταστούν όλα τα ζώα και να επισημανθούν αυτά που χρειάζονται άμεση περίθαλψη.

Για τα  ζώα που θα κριθεί ότι έχουν προτεραιότητα  θα προωθηθούν για φιλοξενία προς τις φιλοζωικές που πρόσφεραν φιλοξενία και βοήθεια στα ζώα της Φλώρινας και το φιλοζωικό σωματείο έχει γνώση. Δεν θα απολογηθούμε για συνεννοήσεις που έγιναν μέσω τρίτων και το φιλοζωικό σωματείο μας δεν είχε γνώση.

Οι δύο άνθρωποι που τον τελευταίο 1,5 χρόνο στηρίξαμε οικονομικά και σωματικά τα ζώα της Φλώρινας έχουμε το δικαίωμα να ξέρουμε σε πια χέρια θα καταλήξουν αυτά τα ζώα. Αντ’ αυτού πάρτυ φιλοζωίας, συκοφαντίας και πληρωμένης φιλοξενίας εξελίσσετε εν αγνοία μας στο facebook.

Οι δύο άνθρωποι, που στηρίζαμε οικονομικά την φιλοζωική, γίναμε κλέφτες, ψείρες στο γιακά και ό,τι άλλο μπορεί να σκεφτεί ο νους του ανθρώπου που μάλλον εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια.

Ευχαριστούμε όσους στέκονται δίπλα μας προσφέροντας βοήθεια και όχι όρους, ευχαριστούμε την ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ κυρία Νατάσα Μπομπολάκη για την στήριξη και συμπαράστασή της στις αποφάσεις μας.

Ζητάμε την κατανόηση σας για την καθυστέρηση στην ενημέρωση και δεσμευόμαστε πως θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση για όλα, ζητάμε μια μικρή πίστωση χρόνου.

Το Σωματείο μας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα Φιλοζωικά της Δ. Μακεδονίας καθώς και όλους τους εθελοντές από εκεί, που παραβρέθηκαν σήμερα 3/11/13 στην συνάντηση που έγινε με σκοπό να βοηθήσουν στην περίθαλψη, σίτιση και καθαρισμό του καταφυγίου Φλώρινας. Επίσης να τους ευχαριστήσουμε για την πρόθεσή τους να υιοθετήσουν και να φιλοξενήσουν σκυλάκια από εμάς. Τα Φιλοζωικά Σωματεία καθώς και οι εθελοντές δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν να βοηθούν σε ότι χρειάζεται για να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των ζώων που βρίσκονται εντός και εκτός του καταφυγίου».