ΦΛΩΡΙΝΑ <div style="background:#5CB3FF; padding:5px 8px 5px 8px;"> ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚO ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ Λ.Κ.Δ.Μ. - Δ.Ε.Η. Α.Ε. </div> - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚO ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ Λ.Κ.Δ.Μ. - Δ.Ε.Η. Α.Ε.

.

.

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚO ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ Λ.Κ.Δ.Μ. - Δ.Ε.Η. Α.Ε.

Δίνουμε συγχαρητήρια στους υπεύθυνους που ασχολήθηκαν με την ολοκλήρωση της πίστας μοτοκρός που στήθηκε στην περιοχή Αγ.Χριστοφόρου, σε απολυωτριώμενη έκταση της ΔΕΗ.
Τόσο ζήλο από μεριάς υπευθύνων του Ορυχείου Μαυροπηγής είχαμε να δούμε χρόνια.
Μακάρι ο ζήλος για προσφορά στο κοινωνικό πρόσωπο της ΔΕΗ να περίσσευε και λίγο για τα τεκταινόμενα του ορυχείου ευθύνης τους.Πόσιμο νερό θα μπορούσαμε να πούμε εν έτη 2013 ρατσιστικά μοιρασμένο, σε Διοικητήριο και συνεργεία νερό με ψύκτη και οι υπόλοιποι δούλοι του Φαραώ με μαστίγιο στην πλάτη.
Αυτοκίνητα (άριστα), χωρίς κλιματισμό, φρένα, λάστιχα…τελικά χωρίς έλεγχο;(ΚΤΕΟ)
Βυτία πετρελαίου χωρίς σχόλια.
Βυτία διαβροχής πονεμένη ιστορία.
Για το καλό πρόσωπο μπορούμε να αφήσουμε το ορυχείο πάνω από μια βδομάδα στη σκόνη διότι οι εργαζόμενοι παίρνουν ανθυγιεινό επίδομα.
Το συνολικό περιβάλλον για τα γύρω χωριά; Ήταν νύχτα, δεν έβλεπε κανείς.
Και ύστερα εμείς και οι κάτοικοι δεν έχουμε μπαμπά που δίνει θέσεις και πόστα ισχύος.
Είναι προτιμότερο να βάλεις το μαχαίρι στο κόκαλο και να διώξεις τον κακό εργολάβο που έχει ανασφάλιστους και κακοπληρώνει παρά να κλείνεις τα μάτια επειδή το μέσο επίβλεψης που σου παρείχε είναι καλό για λεζάντα. Όποιες μετακινήσεις προσωπικού έγιναν σε διαφορετικούς χώρους χωρίς να συζητηθούν, αποδείχτηκαν λάθος.
Ρίξτε τσιμέντα, παίξτε με κουκλόσπιτα, λεφτά υπάρχουν.
Συμμορφωθείτε…όλοι στον ίδιο χώρο ζούμε.
Ασχοληθείτε λίγο με τον άνθρωπο και αφήστε τις αυτοπροβολές.
Ξυπνήστε γιατί η ουσία είναι ο άνθρωπος και η υγεία του.
Σωματική και Ψυχική.