ΦΛΩΡΙΝΑ <div style="background:#5CB3FF; padding:5px 8px 5px 8px;"> ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ </div> - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

.

.

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Φλώρινας εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την άνανδρη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Η έξαρση του μίσους και της τυφλής βίας από υποστηρικτές του ναζισμού δεν μπορεί να αφήνει κανέναν αδιάφορο και ειδικά αυτούς που έχουν ταχθεί πρώτοι στον αγώνα για τη διασφάλιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.


Καλούμε τον κάθε πολίτη να ορθώσει με κουράγιο το ανάστημά του και να εμποδίσει την εξάπλωση της φασιστικής λαίλαπας που όχι μόνο δεν φοβίζει αλλά εξυπηρετεί το σύστημα. Καλούμε την Ελληνική Πολιτεία να πάρει κάθε μέτρο καταστολής του φαινομένου πριν θρηνήσουμε και άλλα θύματα, πριν ζήσουμε μια νέα «νύχτα κρυστάλλων».
Η νηφαλιότητα, η σωφροσύνη, η περισυλλογή, η πίστη στη Δημοκρατία και κυρίως η απομάκρυνση του φανατισμού από την ψυχή και το μυαλό μας είναι οι πολυτιμότερες σπονδές με τις οποίες μπορούμε να τιμήσουμε την μνήμη του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα.

Για το Δ.Σ.

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημήτριος Π. Στεφανίδης                                       Αλέξανδρος Ν. Σιάμκου