ΦΛΩΡΙΝΑ Γιορτή Κρασιού 2013 απο τον Πολιτιστικό - Μορφωτικό Σύλλογο Αγίου Παντελεήμονα - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Γιορτή Κρασιού 2013 απο τον Πολιτιστικό - Μορφωτικό Σύλλογο Αγίου Παντελεήμονα

.

.

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013

Γιορτή Κρασιού 2013 απο τον Πολιτιστικό - Μορφωτικό Σύλλογο Αγίου Παντελεήμονα


Η αμπελοκαλλιέργεια αποτελεί την κύρια απασχόληση ενός πολύ μεγάλου ποσοστού της τοπικής κοινωνίας, με οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό αντίκτυπο. Στη σημερινή εποχή επικρατεί ένας διάχυτος προβληματισμός για το μέλλον της αμπελοκαλλιέργειας της περιοχής και της σταδιακής συρρίκνωσης του αμπελώνα.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης αφορά συζήτηση με θέμα: «Παρόν και Μέλλον του Αμπελώνα της περιοχής Αγίου Παντελεήμονα». Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν κορυφαίοι επαγγελματίες του τομέα.
Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσής θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός μεταξύ οινοπαραγωγών του Αγίου Παντελεήμονα, για την ανάδειξη των τριών καλύτερων κρασιών εσοδείας 2012.

Ο Πολιτιστικός - Μορφωτικός Σύλλογος Αγίου Παντελεήμονα σας προσκαλεί όλους στη Γιορτή Κρασιού την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18:30 στο κέντρο νεότητας Αγίου Παντελεήμονα. Θα προσφέρονται δωρεάν εδέσματα και άφθονο κρασί.


Με τιμή


Το Δ.Σ.