ΦΛΩΡΙΝΑ Ανακαλύψτε το Νυμφαίο πάνω σε ένα ποδήλατο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ανακαλύψτε το Νυμφαίο πάνω σε ένα ποδήλατο

.

.

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Ανακαλύψτε το Νυμφαίο πάνω σε ένα ποδήλατο


Άγρια ζωή σημαίνει δράση γι’ αυτό ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ αναλαμβάνει... ποδηλατοδράση! Αυτό το Σαββατοκύριακο, 10 και 11 Νοεμβρίου, υποδεχόμαστε στο Νυμφαίο την τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Ποδηλατοδράσεις» μαζί με ποδηλατικούς συλλόγους από τη Δυτική Μακεδονία.

Εάν θέλετε κι εσείς να ανακαλύψετε τις ομορφιές της φύσης οδηγώντας ένα ποδήλατο το Νυμφαίο είναι ο κατάλληλος προορισμός σας γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο!Οι δράσεις ξεκινούν από το απόγευμα του Σαββάτου. Στη Νίκειο Σχολή του Νυμφαίου, όπου στεγάζεται το Κέντρο Ενημέρωσης για την Καφέ Αρκούδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ θα διεξαχθεί σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης ποδηλάτου.

Οι ποδηλατοδράσεις θα κορυφωθούν με μία μεγάλη ποδηλατοβόλτα 7 περίπου χιλιομέτρων που θα κάνει το γύρο του Νυμφαίου. Σ’ αυτή θα πάρουν μέρος ποδηλατικά κινήματα και σύλλογοι από τη Φλώρινα, την Καστοριά, την Πτολεμαΐδα και την ευρύτερη περιφέρεια. Η ποδηλατοβόλτα είναι ανοιχτή με ελεύθερη συμμετοχή για όλους τους ποδηλάτες. Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί απο τη Νίκειο Σχολή στις 11:00.

Την ίδια ώρα η πρωταθλήτρια ποδηλασίας Βάσω Λαζοπούλου θα τους μαθαίνει στα μικρά παιδιά τα μυστικά του ποδηλάτου, ενώ ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ αναλαμβάνει να τα ψυχαγωγήσει με εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Όταν ολοκληρωθεί η ποδηλατοβόλτα και τερματίσουν όλοι οι ποδηλάτες, θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια και οι διαγωνισμοί με κλήρωση ποδηλατικών δώρων.

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ:
Βάσω Πετρίδου 6937422537