ΦΛΩΡΙΝΑ Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός του Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός του Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN

.

.

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός του Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN


Την Κυριακή 14/10/12 στο γυμναστήριο του  Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος  Αγιασμός με την παρουσία αθλητών-τριών και φίλων του συλλόγου.
Η αίθουσα του Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN ήταν κατάμεστη και όπως τόνισε η Πρόεδρος του συλλόγου Κα ΡΑΣΙΤ ΜΥΡΙΑΜ «η εμπιστοσύνη που δείχνεται προς το σύλλογο μας είναι τιμή και χαρά για όλους μας ενώ οι διαδοχικές επιτυχίες του συλλόγου όλο και περισσότερο την αξιοπιστία μας. Η σωστή καλλιέργεια πνεύματος και σώματος έχουν ως αποτέλεσμα τον σεβασμό ,την πειθαρχεία καθώς και την άριστη φυσική κατάσταση.

Στην συνέχεια πήρε το λόγο η καλεσμένη ομιλήτρια και επιστημονική συνεργάτης του συλλόγου Κα ΣΟΦΙΑ ΜΟΥΡΤΖΟΥΚΟΥ  Ψυχολόγος  απόφοιτος του Α.Π.Θ με ειδίκευση στην ειδική αγωγη.με θέμα «Τα πλεονεκτήματα του KARATE στην γνωστική , συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη του παιδιού οπού μεταξύ άλλων τόνισε « Το KARATE συμβάλει πρώτα απολα  στην σωματική υγεία έτσι ώστε να αποκτήσουμε και να διατηρήσουμε υγιή οστά , μυς και αρθρώσεις καθώς και στην βελτίωση των ζωτικών λειτουργιών του οργανισμού καθώς και στην διατήρηση του φυσιολογικού βάρους .
Στην ψυχική υγεία καθώς προσφέρει ευεξία και ευφορία με την καλύτερη κυκλοφορία του οξυγόνου στο σώμα και στα εγκεφαλικά κύτταρα. Ο οργανισμός αναπτύσσει μεγαλύτερη ικανότητα σκέψης και αυτό οδηγεί σε μια ποιο αρμονική και χωρίς στρες καθημερινότητα.
Το KARATE   ψυχαγωγεί ,χαλαρώνει και εκτονώνει . Πολεμα την παθητικότητα  και συμβάλει στη διαμόρφωση μιας πολύπλευρης προσωπικότητας με την ανεξαρτησία του παιδιού. Τέλος στην γνωστική ανάπτυξη προσφέρει στην βελτίωση ικανότητας συγκέντρωσης ,στην καλύτερη αίσθηση του χρόνου και κίνησης αλλά βελτιώνεται και ο οπτικοακουστικός συντονισμός και συγχρονισμός.

Στην συνέχεια ακλούθησε η απονομή ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ  στους αθλητές    

ΚΟΥΤΟΥΡΑΤΣΑ ΞΑΝΘΗ
ΓΚΕΛΗ ΜΑΡΙΑ
ΣΟΥΛΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ


Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση με την προσφορά εδεσμάτων όλα δημιουργίες των μελών και γονέων του συλλόγου τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά!!!!!!!


                        πέρα από τον καθιερωμένο Αγιασμό πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και ομιλία