ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

.

.

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ


Ως ένας από τους οργανωμένους φορείς που σε τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνουν εθελοντικές αιμοδοσίες και προσφέρουν το πολυτιμότερο αγαθό όλων, τιμήθηκε ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ από τη Διοίκηση και το τμήμα αιμοδοσίας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου. Η τιμή αποδόθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώθηκε στο Νοσοκομείο για φορείς, αλλά και απλούς εθελοντές πολίτες, ως ελάχιστο φόρο και αναγνώριση της κορυφαίας αυτής πράξης αλτρουισμού.

Η Τράπεζα Αίματος του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ έχει καταφέρει, ειδικά  τα τελευταία χρόνια, να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και να τον παροτρύνει στην προσφορά αίματος, χωρίς δισταγμούς και προκαταλήψεις. Η δε αναγνώριση της προσφοράς του με εκδηλώσεις όπως αυτή του Μποδοσάκειου, σίγουρα έρχεται να επιβραβεύσει την προσπάθεια προσδίδοντάς της ακόμα μεγαλύτερη αξία.
  Το Σωματείο, με ιδιαίτερη περηφάνια και μετά από συνεχή προσπάθεια, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 10.000 φιάλες αίματος που αποτελούν τρανή απόδειξη της αθρόας προσέλευσης του κόσμου. Ένα γεγονός που αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα, όταν αφορά σε μια περιοχή όπου υπάρχουν αυξημένες ανάγκες αίματος, εξαιτίας των συνθηκών που δημιουργούνται στους χώρους δουλειάς.