ΦΛΩΡΙΝΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΡΩΜΗ 31 ΜΑΪΟΥ-3 ΙΟΥΝΙΟΥ! - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΡΩΜΗ 31 ΜΑΪΟΥ-3 ΙΟΥΝΙΟΥ!

.

.

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΡΩΜΗ 31 ΜΑΪΟΥ-3 ΙΟΥΝΙΟΥ!


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΖΑΤΣΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΙΝΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΗ ΦΑΝΗ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ «ΕΛΛΑΣ 2007»  ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ TORNEO ROMA CAPITALE 31 ΜΑΪΟΥ – 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 – ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ Ο ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣΜια ακόμα σπουδαία διεθνής σελίδα καταγράφεται πλέον στον Φιλυριακό. Μια Ευρωπαϊκή παρουσία και μάλιστα σε μια σπουδαία διοργάνωση στην «Αιώνια Πόλη», τη Ρώμη. Ο Φιλυριακός θα εκπροσωπηθεί στην Ελληνική ομάδα Ολ-Σταρ «Ελλάς 2007» στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Γυναικών Ποδοσφαίρου Σάλας. Ο Δημήτρης Ποζατσίδης ως τεχνικός σύμβουλος της ομάδας και οι παίκτριες του Φιλυριακού Μάινου Φιλοθέη, Βασιλείου Βασιλική και Κάτη Φανή ως μέλη της ομάδας «Ελλάς 2007». Μια ομάδα που δημιουργήθηκε από τον επικεφαλής της αποστολής Γιώργο Δήμπαλα που δραστηριοποιήθηκε για να συμμετάσχει η «Ελλάς 2007» στη διοργάνωση της Ρώμης.  Για την παρουσία των ανθρώπων του Φιλυριακού ο Γιώργος Δήμπαλας τόνισε:


«Είναι τιμή για μένα η παρουσία των ανθρώπων του Φιλυριακού στην αποστολή. Σέβομαι και εκτιμώ τον Δημήτρη Ποζατσίδη που εδώ και 20 χρόνια κρατά στη Φλώρινα μια γυναικεία ομάδα, τον Φιλυριακό. Αν και με δυσκολίες ο Φιλυριακός στέκεται και προχωρά με βήματα προς το καλύτερο»


Η «Ελλάς 2007» είναι ομάδα Ολ-Σταρ παικτριών της Ελλάδας και θα συμμετάσχει στη διοργάνωση Ποδοσφαίρου Σάλας στη Ρώμη. Δηλαδή, αγώνες 5 εναντίον 5 σε κλειστό γήπεδο. Πρόκειται για μια μεγάλη διοργάνωση με τη συμμετοχή ομάδων από την Ευρώπη. Το Torneo Roma Capitale θα λάβει χώρα στη Ιταλική πρωτεύουσα από τις 31 Μαϊου έως τις 3 Ιουνίου. Η Ελληνική αποστολή στηρίζεται από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, ενώ η διοργάνωση από την Ένωση Ποδοσφαίρου του Λάτιο. 


Αναλυτικά τα στοιχεία της διοργάνωσης:
1ο TORNEO INTERNAZIONALE DI CALCIO FEMMINILE 


                    “ROMA CAPITALE”
Συμμετέχουν οι ομάδες: ΕΛΛΑΣ 2007 (Ελλάδα), FB5 Rome (Ιταλία), Torino (Ιταλία), L’ Acquedotto (Ιταλία), Belichanka (Ουκρανία), Alcoron (Ισπανία)


Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Pala Levante της Ρώμης.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της Ελληνικής ομάδας:
31 Μαϊου, 21.00: Ελλάς 2007 – L’ Acquedotto
1 Ιουνίου, 19.00: Ελλάς 2007 – Torino
2 Ιουνίου, 17.00: Ελλάς 2007 – FB5 Rome
 Η ελληνική αποστολή αναμένεται να βρεθεί το Σάββατο 2 Ιουνίου και στις εκδηλώσεις για τη Γιορτή της Δημοκρατίας της Ιταλίας στο Καπιτώλιο, ενώ περιλαμβάνονται και ορισμένες ξεναγήσεις στην Ιταλική πρωτεύουσα.


Αναλυτικά η Ελληνική αποστολή «Ελλάς 2007»: 


Παίκτριες: 
Βασιλείου Βασιλική (αρχηγός της ομάδας, είχε συμμετάσχει και το 2007 στη διοργάνωση της Ρώμης), Μάινου Φιλοθέη, Κάτη Φανή (Φιλυριακός)
Καραγιάννη Κατερίνα (αρχηγός), Γάτσιου Χρυσούλα, Αλεξοπούλου Μαριαλένα, Κανιάκα Νικολέττα, Γουγούση Μαρία (Βόλος 2004), Καλαντζή Λίτσα (Αμαζόνες Καλυβίων), Προπονήτρια-παίκτρια: Τσακυρίδου Αντωνία (Πιερίδες Μούσες)


Επικεφαλής αποστολής: Δήμπαλας Γεώργιος
Τεχνικός σύμβουλος: Ποζατσίδης Δημήτριος
Συνοδοί αποστολής: Ποζατσίδου Βασιλική (πρόεδρος Φιλυρηίδας), Κουφονάκης Μιχάλης (δημοσιογράφος), Αυγερινού Γιαννούλα.