ΦΛΩΡΙΝΑ Σήμερα Σάββατο η επίσκεψη Μιχελάκη στην Κοζάνη - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Σήμερα Σάββατο η επίσκεψη Μιχελάκη στην Κοζάνη

.

.

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012

Σήμερα Σάββατο η επίσκεψη Μιχελάκη στην Κοζάνη


Kεντρικός ομιλητής στις εργασίες της ετήσιας Νομαρχιακής Συνέλευσης (ΝΟ.Σ.) της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης που θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα «Κοβεντάρειο» της Κοζάνης, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 6 το απόγευμα, θα είναι ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης που θα μιλήσει για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Η ανάπτυξη των Οργανωτικών θεμάτων θα γίνει από τον Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού κ. Φώτος Νικόλαο. Στη μία το μεσημέρι του Σαββάτου ο κύριος Μιχελάκης θα δώσει εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη τύπου, στα γραφεία της ΝΟΔΕ.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψή του στην Κοζάνη ο εκπρόσωπος της Ν.Δ θα έχει συναντήσεις και επαφές στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης (13:00) με κομματικά και πολιτικά στελέχη στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή ενημέρωσή του για τρέχουσες εξελίξεις σε ζητήματα που απασχολούν την περιοχή αλλά και για τα οργανωτικά θέμτα της ΝΟΔΕ.


live-avlesinfo.blogspot.com