ΦΛΩΡΙΝΑ <div style="background:#3BB9FF; padding:5px 8px 5px 8px;"> Πως σχεδίασαν και πραγματοποίησαν την ανατροπή Καραμανλή! </div> - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Πως σχεδίασαν και πραγματοποίησαν την ανατροπή Καραμανλή!

.

.

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011

Πως σχεδίασαν και πραγματοποίησαν την ανατροπή Καραμανλή!

Μέσα από τα νέα άκρως απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το περιοδικό «Επίκαιρα», αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια για τα σχέδια ξένων υπηρεσιών με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή. Μετά την αποκάλυψη-φωτιά του σχεδίου δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού, τα «Επίκαιρα» αποκαλύπτουν μέσα από έγγραφα το σχέδιο της Τουρκίας για απόβαση στη νήσο Ρω το 2009. Το περιοδικό αποκαλύπτει μέσα από απόρρητα έγγραφα όλη την αλήθεια για τα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008 και το....

ρόλο που έπαιξαν σε αυτά ξένες μυστικές υπηρεσίες.
Τα νέα αποκαλυπτικά και άκρως απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ αποκαλύπτουν το ρόλο φίλιων δυνάμεων στην προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας και εν μέρει εξηγούν το πώς οδηγηθήκαμε στη σημερινή ζοφερή κατάσταση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Ειδικό Δελτίο Ενημέρωσης» με θέμα την Τρομοκρατία, συντάχθηκε και κοινοποιήθηκε στους παραλήπτες του, λίγες μόλις ημέρες πριν την προκήρυξη πρόωρων εκλογών από τον Κώστα Καραμανλή, και αποκαλύπτουν τους εσωτερικούς και εξωτερικούς κινδύνους που απειλούσαν την πολιτική σταθερότητα, την κοινωνική ειρήνη αλλά και την εθνική ακεραιότητα εκείνη την ταραχώδη περίοδο.
www.epikaira.gr