ΦΛΩΡΙΝΑ <div style="background:#3BB9FF; padding:5px 8px 5px 8px;"> Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Μέσα από τις τελευταίες εξελίξεις φαίνεται ότι η Κυβέρνηση αποφάσισε να δείξει ένα ακόμη σκληρότερο πρόσωπο, </div> - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Μέσα από τις τελευταίες εξελίξεις φαίνεται ότι η Κυβέρνηση αποφάσισε να δείξει ένα ακόμη σκληρότερο πρόσωπο,

.

.

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Μέσα από τις τελευταίες εξελίξεις φαίνεται ότι η Κυβέρνηση αποφάσισε να δείξει ένα ακόμη σκληρότερο πρόσωπο,

Η Κυβέρνηση, παρά τη γενικευμένη αντίδραση της Ελληνικής κοινωνίας, όπως αυτή εκφράζεται - εδώ κι εβδομάδες - μέσα από τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις και τα πρωτόγνωρα σε μέγεθος και παλμό συλλαλητήρια, σκληραίνει τη στάση της και επιμένει στην ψήφιση και εφαρμογή ενός ακόμη πιο ακραίου σε περιεχόμενο Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος
και μάλιστα με συνοπτικές, αντισυνταγματικές και εκβιαστικές διαδικασίες.
Μέσα από τις τελευταίες εξελίξεις φαίνεται ότι η Κυβέρνηση αποφάσισε να δείξει ένα ακόμη σκληρότερο πρόσωπο, στρεφόμενη με απροκάλυπτη βαναυσότητα ενάντια στους εργαζόμενους, στους ανέργους και τους συνταξιούχους.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. συνεκτιμώντας και τις πρόσφατες εξαγγελίες της Κυβέρνησης, αποφάσισε να πυκνώσει και να εντείνει τις αγωνιστικές δράσεις και κινητοποιήσεις στο πλαίσιο του απεργιακού διημέρου που έχει ήδη εξαγγείλει (28 & 29 Ιουνίου 2011).
Έτσι, μετά την οριστικοποίηση του προγράμματος της Βουλής, καλούμε τους εργαζόμενους:
·              Την ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 (1η ημέρα της Γενικής Απεργίας) σε απεργιακή συγκέντρωση στις 11.00 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως, απ’ όπου θα ξεκινήσει η πορεία για το Σύνταγμα.
·              Την ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 (2η ημέρα της Γενικής Απεργίας και ημέρα κατά την οποία διενεργείται το πρωί συζήτηση και ψηφοφορία  για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και ξεκινάει το απόγευμα η συζήτηση για τον Εφαρμοστικό Νόμο) σε διαμαρτυρία το πρωί και το μεσημέρι στο Σύνταγμα, καθώς και σε συγκέντρωση στις 7.00 το απόγευμα στην Πλατεία Κλαυθμώνος, απ’ όπου θα ξεκινήσει η πορεία για τη Βουλή.
ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στη 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ
 ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.