ΦΛΩΡΙΝΑ <div style="background:#3BB9FF; padding:5px 8px 5px 8px;"> Έτοιμο το αγωνιστικό μονοθέσιο του ΑΠΘ </div> - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Έτοιμο το αγωνιστικό μονοθέσιο του ΑΠΘ

.

.

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

Έτοιμο το αγωνιστικό μονοθέσιο του ΑΠΘ

Έτοιμο το αγωνιστικό μονοθέσιο του ΑΠΘΤο όνειρο των φοιτητών έγινε πραγματικότητα παρά τις οικονομικές δυσκολίες...
Η αγάπη και το πάθος συνάντησαν την τεχνογνωσία και την κομψότητα. Η θέληση για διάκριση βρήκε στο διάβα της την προσωπική δουλειά των φοιτητών και η έλλειψη οικονομικών πόρων μια σειρά από χορηγούς που συνέβαλλαν στην ολοκλήρωση του ονείρου. 


Το αγωνιστικό μονοθέσιο του τμήματος μηχανολόγων μηχανικών του ΑΠΘ είναι έτοιμο να πάρει άλλη μια διάκριση στην πίστα του Σίλβερστον της Αγγλίας τον ερχόμενο Ιούλιο. Η ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς είναι ότι πρόκειται για ένα εξ ολοκλήρου νέο μονοθέσιο που δημιουργήθηκε από το μηδέν, το οποίο εξωτερικά σχεδιάστηκε από την σχολή καλών τεχνών και φέρει πάνω του την πείρα όλων των προηγούμενων χρόνων που η ομάδα του ΑΠΘ μετέχει στους συγκεκριμένους αγώνες.

Τα εύσημα έδωσε και ο πρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Μυλόπουλος ο οποίος εκτός των άλλων ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα του τμήματος, ώστε με αυτό τον τρόπο να γίνει η καλύτερη διαφήμιση του ΑΠΘ και της Θεσσαλονίκης γενικότερα.

Από την άλλη ο αρχηγός της ομάδας των φοιτητών που κατασκεύασε το μονοθέσιο επεσήμανε πως: «αυτό το εγχείρημα αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση του ΑΠΘ. Η πορεία μας όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ καλή και αισιοδοξούμε ότι θα έχουμε ανάλογη πορεία και φέτος. Φέτος είναι ένα νέο μονοθέσιο και αισιοδοξούμε ότι θα περάσουμε με επιτυχία όλα τα τεστ που θα μας γίνουν στην Αγγλία».

Τέλος τα τεχνικά στοιχεία του μονοθέσιου που θα περάσει στην Αγγλία, καθώς και τους στόχους της ομάδας ανέλυσε ο φοιτητής Παναγιώτης Βογιατζής. «Το μονοθέσιο κατά τη διάρκεια της συμμετοχής περνάει μια σειρά από δοκιμασίες. Τα στατικά όπως είναι η σχεδίαση, η εμπορική παρουσία και η κοστολόγηση και τα δυναμικά που έχουν να κάνουν με τις επιδόσεις, την επιτάχυνση και την γενική κατάταξη. Στόχος μας είναι να καταλάβουμε μια θέση στην πρώτη 10άδα. Θεωρώ ότι μπορούμε να το πετύχουμε. Όλα τα παιδιά είμαστε αποφασισμένα και στο τέλος θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε», ανέφερε ο φοιτητής της σχολής.

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Έτοιμο το αγωνιστικό μονοθέσιο του ΑΠΘ http://24wro.blogspot.com/2011/06/blog-post_1155.html#ixzz1QAmCd0wY