ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΡΩΤΗΣΗ Προς την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ΘΕΜΑ: Θερινά εκδρομικά προγράμματα του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας στο Νομό Φλώρινας. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΕΡΩΤΗΣΗ Προς την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ΘΕΜΑ: Θερινά εκδρομικά προγράμματα του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας στο Νομό Φλώρινας.

.

.

Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011

ΕΡΩΤΗΣΗ Προς την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ΘΕΜΑ: Θερινά εκδρομικά προγράμματα του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας στο Νομό Φλώρινας.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του προγράμματος εκδρομών του Οργανισμού, ο Νομός Φλώρινας δεν έχει επιλεγεί ως προορισμός. Πιο συγκεκριμένα, δεν προβλέπονται διανυκτερεύσεις σε τουριστικά καταλύματα του Νομού, κάτι που αποδυναμώνει τουριστικά την περιοχή και οικονομικά τις επιχειρήσεις, οι οποίες έτσι και αλλιώς εν μέσω κρίσης αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης. Ήδη έβαλε λουκέτο μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στην πόλη της Φλώρινας και δεκάδες ξενώνες έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους, πωλούνται ή ενοικιάζονται.

Άλλωστε, ο Νομός Φλώρινας διαθέτει εξαιρετικό τουριστικό προϊόν, που σημαίνει ότι δε διεκδικούμε κάτι που δε δικαιούμαστε, αλλά αντιθέτως, με τα συγκριτικά  μας πλεονεκτήματα, ανταποκρινόμαστε πλήρως στις απαιτήσεις και το σκοπό του προγράμματος.

Κατόπιν των ανωτέρω ερωτάται η αρμόδια Υπουργός:


    Αθήνα 07/04/2011                                                   Ο Ερωτών Βουλευτής

                                                                                  Ευστάθιος Κωνσταντινίδης                                                                                                 
                                                                                       Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Φλώρινας