ΦΛΩΡΙΝΑ Δεδομένη θεωρεί την ελεγχόμενη πτώχευση η Αλέκα Παπαρήγα. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Δεδομένη θεωρεί την ελεγχόμενη πτώχευση η Αλέκα Παπαρήγα.

.

.

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

Δεδομένη θεωρεί την ελεγχόμενη πτώχευση η Αλέκα Παπαρήγα.


Αναπόφευκτη είναι η ελεγχόμενη πτώχευση της χώρας υποστήριξε σήμερα το πρωί η Γ.Γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, κατά την επίσκεψή της στο Αιγινήτειο νοσοκομείο, όπου συνομίλησε με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. «Η ελεγχόμενη πτώχευση είναι αναπόφευκτη, αυτό όμως που πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι εργαζόμενοι είναι ότι...
πρέπει όσο γίνεται πιο γρήγορα να ανατρέψουν αυτή την πολιτική, ανατρέποντας τους συσχετισμούς δύναμης για να μπορέσουν να πάρουν στα χέρια τους τις υποθέσεις τους» είπε. Διαφορετικά, πρόσθεσε, «η ελεγχόμενη πτώχευση θα ωφελήσει το μεγαλύτερο μέρος των επιχειρηματιών και θα δημιουργήσει δεκάδες μνημόνια, κάθε μήνα για το λαό». Κατά την επίσκεψή της στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο, η κυρία Παπαρήγα κάλεσε τους υπουργούς Παιδείας και Υγείας «να αφήσουν τα νομικά τερτίπια και να εκταμιεύσουν άμεσα τα χρήματα που χρωστάνε στους εργαζόμενους του νοσοκομείου».