ΦΛΩΡΙΝΑ Φάκελος με αδιευκρίνιστο περιεχόμενο, που έφτασε το πρωί σε εταιρεία courier στο κέντρο της Φλώρινας! - Βίντεο,φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Φάκελος με αδιευκρίνιστο περιεχόμενο, που έφτασε το πρωί σε εταιρεία courier στο κέντρο της Φλώρινας! - Βίντεο,φώτο

.

.
 • Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019

  Φάκελος με αδιευκρίνιστο περιεχόμενο, που έφτασε το πρωί σε εταιρεία courier στο κέντρο της Φλώρινας! - Βίντεο,φώτο

  Φάκελος με αδιευκρίνιστο περιεχόμενο, που έφτασε το πρωί σε εταιρεία courier στο κέντρο της Φλώρινας, προκάλεσε αναστάτωση και την άμεση κινητοποίηση αστυνομίας και πυροσβεστικής.
  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος φέρεται να είχε ως παραλήπτη δικαστική αρχή του τόπου; με τη διεύθυνση αποστολής να είναι από το εξωτερικό.
  ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
  Το γεγονός αυτό προκάλεσε ανησυχία και ειδοποιήθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές. Ο φάκελος επέστρεψε στα γραφεία της εταιρείας courier και ο χώρος αποκλείστηκε.
  Πριν από λίγη ώρα κατέφθασαν άνδρες της ΕΜΑΚ από τα Ιωάννινα, οι οποίοι πήραν τον φάκελο (έχοντας λάβει τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας και αφού όλη η γύρω περιοχή είχε αποκλειστεί) ο οποίος θα εξεταστεί.
  Να σημειωθεί πως, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, ο φάκελος εξετάστηκε αρχικά με τη συνδρομή εκπαιδευμένων σκύλων για πιθανή ύπαρξη εκρηκτικών.