ΦΛΩΡΙΝΑ Η Ανακοίνωση υποψηφιότητας Μιχάλη Ρότσια για τον Δήμο Πρεσπών-Βίντεο, φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Η Ανακοίνωση υποψηφιότητας Μιχάλη Ρότσια για τον Δήμο Πρεσπών-Βίντεο, φώτο

.

.

Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019

Η Ανακοίνωση υποψηφιότητας Μιχάλη Ρότσια για τον Δήμο Πρεσπών-Βίντεο, φώτο


Την υποψηφιότητά του για το δήμο Πρεσπών ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου από την Τ.Κ. Λευκώνα ο Μιχάλης Ρότσιας, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία για την Πρέσπα».
«Θα ηγηθώ ενός αδέσμευτου δημοτικού συνδυασμού. Η υποψηφιότητά μου αυτή απευθύνεται σε όλους τους δημότες και πολίτες αυτού του δήμου, απ’ όποιον ιδεολογικό χώρο κι αν προέρχονται» ανέφερε αρχικά.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Ο κ. Ρότσιας υπογράμμισε πως «ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την ταυτότητα του δήμου μας, ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε τα εγκαταλελειμμένα χωριά μας, ήρθε η ώρα να κλείσουμε οριστικά τον κύκλο των χαμένων ευκαιριών για το δήμο Πρεσπών, ήρθε η ώρα της προσωπικής ευθύνης όλων μας».
Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεργασίας όλων των φορέων και χαρακτήρισε τη ψήφο στις επερχόμενες εκλογές ως «υψίστης σημασίας για τον τόπο».
Αναφέρθηκε στη συνέχεια επιγραμματικά στις βασικές θέσεις του συνδυασμού του:
- Η δημιουργία ενός δήμου με αξιοκρατία, διαφάνεια, χρηστή διοίκηση, ενός δήμου που θα εξυπηρετεί και θα σέβεται τους πολίτες
- Η αναβάθμιση των υποδομών του δήμου για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων
- Παιδεία
- Υγεία (στελέχωση πολυιατρείου)
- Πρωτογενής τομέας
- Άρδευση
- Ενίσχυση επιχειρηματικότητας, τουρισμού και αγροτικής οικονομίας
- Οδικό δίκτυο
- Σεβασμός στον άνθρωπο και το περιβάλλον
«Για την υλοποίηση των στόχων αυτών θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις. Συμπαραστάτες σ’ αυτό το εγχείρημα θα είστε όλοι εσείς. Σ’ αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας. Όλοι μαζί θα διεκδικήσουμε τη διοίκηση του δήμου Πρεσπών, θα χαράξουμε μια νέα πορεία με υπευθυνότητα, ειλικρίνεια, διαφάνεια, εμπιστοσύνη, εντιμότητα, αξιοπρέπεια και ήθος. Το χρωστάμε, άλλωστε, σε κάθε κάτοικο αυτού του δήμου, αλλά και στα παιδιά μας» κατέληξε.

.