ΦΛΩΡΙΝΑ 42,4 εκατ. ευρώ για την αναγκαστική απαλλοτρίωση του οικισμού Αναργύρων - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: 42,4 εκατ. ευρώ για την αναγκαστική απαλλοτρίωση του οικισμού Αναργύρων

.

.

Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019

42,4 εκατ. ευρώ για την αναγκαστική απαλλοτρίωση του οικισμού Αναργύρων

Αποτέλεσμα εικόνας για Στάθης Î“Î¹Î±Î½Î½Î±ÎºÎ¯Î´Î·Ï‚Ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης υπέγραψε την ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Συντέλεσης Αναγκαστικής Απαλλοτρίωσης του οικισμού Αναργύρων του Δήμου Αμυνταίου, στην Π.Ε. Φλώρινας, συνολικού ύψους 42.400.000 ευρώ. Η ένταξη γίνεται μετά από αίτημα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που είναι αρμόδια για όλες τις ενέργειες μέχρι την ολοκλήρωση της απαλλοτρίωσης.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Με την υπογραφή ανοίγει ο δρόμος για την οριστική μετεγκατάσταση του οικισμού Αναργύρων, μετά τα προβλήματα που είχε δημιουργήσει η κατολίσθηση στο ορυχείο της ΔΕΗ. Έχει προηγηθεί  η ολοκλήρωση της νομοθετικής πρωτοβουλίας της κυβέρνησης για την τροποποίηση του πλαισίου που διέπει, πλέον, τις απαλλοτριώσεις και μετεγκαταστάσεις  οικισμών.