ΦΛΩΡΙΝΑ Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

.

.

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Συνεδριάζει την Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019, στις 3 το μεσημέρι στο Πέρασμα, το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας, με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
1. «Έγκριση της υπ’ αριθ. 01/2019 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Φλώρινας σχετικά με την Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Φλώρινας»
Εισηγητής κος Ιωάννης Βοσκόπουλος, Δήμαρχος Φλώρινας.

2. «Παραλαβή και έγκριση των παραδοτέων της Β΄ και τελικής φάσης του ενταγμένου έργου στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (ΕΑΠ) Δυτικής Μακεδονίας 2012-2016 με τίτλο: ¨Αποτύπωση, σύνταξη μελετών παθητικής και ενεργητικής πυροπροστασίας παιδικών σταθμών και υποστήριξη του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Φλώρινας για την αδειοδότησή τους¨»
Εισηγητής κος Νικόλαος Δούμτσης, Αντιδήμαρχος Φλώρινας.

3. Παραλαβή και έγκριση των παραδοτέων του ενταγμένου έργου στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (ΕΑΠ) Δυτικής Μακεδονίας 2012-2016 με τίτλο: «Ανάπλαση των παραποτάμιων οδών του ποταμού Σακουλέβα από την οδό Βουκεφάλα μέχρι την Ανώνυμη οδό 27»
Εισηγητής κος Νικόλαος Δούμτσης, Αντιδήμαρχος Φλώρινας.