ΦΛΩΡΙΝΑ Οι ΣΑΡΙΣΕΣ έκοψαν την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα για το 2019-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Οι ΣΑΡΙΣΕΣ έκοψαν την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα για το 2019-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

.

.

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019

Οι ΣΑΡΙΣΕΣ έκοψαν την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα για το 2019-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Μετά τον αγώνα με την Καβάλα οι ΣΑΡΙΣΕΣ έκοψαν την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα για το 2019. Η κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα αγώνων του Συλλόγου στο 2ο λύκειο Φλώρινας παρουσία πολλών αθλητών και γονέων. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Στέφανος Μπίρος,ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος, ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού αθλητισμού κ. Χρήστος Μπαρδάκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Κωνσταντίνος Γέρου και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Αντωνιάδης.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Στην αρχή ο Πρόεδρος κ. Λυγούρας Γεώργιος μίλησε για την ανάπτυξη του Συλλόγου και την πρόοδο που έχει σημειώσει μέχρι τώρα, τόνισε τις αγωνιστικές και οργανωτικές επιτυχίες εδώ και 10 χρόνια και ευχήθηκε τα καλύτερα για αθλητές και γονείς για το 2019. Ευχαρίστησε επίσης τους φορείς της πόλης μας, Περιφέρεια και Δήμο για τη συμπαράσταση και την ενίσχυση, όπως και όλους όσους συμπαρίστανται ηθικά και υλικά στην όλη προσπάθεια για την ανάπτυξη της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην περιοχή μας.

Στη συνέχεια οι επίσημοι προσκεκλημένοι εκδήλωσαν το θαυμασμό τους για την πρόοδο των ΣΑΡΙΣΩΝ και δήλωσαν τη συμπαράστασή τους σε κάθε προσπάθεια που αποφέρει εκτός από την άθληση των νέων και την προβολή της Φλώρινας.
Ο τυχερός της πίτας ήταν ο νεαρός Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής.