ΦΛΩΡΙΝΑ Γιατί ο Τσίπρας υποβαθμίζει τη χώρα μας στην βαλκανικά περιθωριακά κόμπλεξ και δεν την αφήνει καθώς πρέπει να προοδεύσει ! - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Γιατί ο Τσίπρας υποβαθμίζει τη χώρα μας στην βαλκανικά περιθωριακά κόμπλεξ και δεν την αφήνει καθώς πρέπει να προοδεύσει !

.

.

Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018

Γιατί ο Τσίπρας υποβαθμίζει τη χώρα μας στην βαλκανικά περιθωριακά κόμπλεξ και δεν την αφήνει καθώς πρέπει να προοδεύσει !

Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος στη χώρα μας, στο τέλος μιας περιόδου μνημονίων, στα οποία οδήγησαν οι άμετροι δανεισμοί , για τη δημιουργία κομματικών στρατών,ήθελε να απαλλαγεί από αυτά, δοκιμάζοντας για πρώτη φορά την μικρή εκλογική βάση του ΚΚΕ εσωτερικού, όπως τουλάχιστον την είχε γνωρίσει, μέσα από τον πολύ όμορφο πολιτικό λόγο του λεβέντη Λεωνίδα Κύρκου.
    Είδε λοιπόν έναν νεόκοπο στην όψη πολιτικό,να του τάζει 3 φορές περισσότερα από όσα οι άλλοι πολιτικοί μαζί, να δημιουργεί νέα «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» για άπαντες,κι είπε να δοκιμάσει το «σχίσιμο των μνημονίων»!

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

     Και εννοείται ότι κανείς δεν του ζήτησε το κατά όνομα τέλος των μνημονίων, σε πολιτικό αντάλλαγμα το όνομα της Μακεδονίας μας, ποιός ξέρει και τι άλλο και με τί άλλο αντάλλαγμα! Η ιστορία θα δείξει, που έφτασε ο ατλαντισμός στη χώρα μας!
     Βεβαίως στην πραγματικότητα ούτε τα μνημόνια έλαβαν τέλος, διότι η δυνατότητα δανεισμού με 4% της χώρας μας  μόνο αρχή νέων επαχθών δανείων και νέων μνημονίων αποτελούν!
    Από την άλλη η οικονομία της χώρας μας, όπως ορίζεται από την παραγωγική της βάση έχει απελπιστικά μειωθεί, με κλείσιμο και μετανάστευση επιχειρήσεων, σε στρατηγικούς τομείς της χώρας, με αποτέλεσμα την σχεδόν πλήρη αποεπένδυση.

     Οταν λοιπόν δεν ζητείται ηλεκτρικό ρεύμα δεν παράγεται και ρεύμα άρα δεν πουλιέται ρεύμα άρα η ΔΕΗ δεν έχει έσοδα, άρα πουλιέται κι αυτή!
      Και μαζί δημιουργείται επιτέλους μια νέα σοσιαλιστική πραγματικότητα της ισότητας του νεκροταφείου, επιτέλους δεν έχουμε βιομήχανους και επιχειρήσεις!
      Κι αντί να φταίει ο καπιταλισμός, να φταίει η έλλειψη του!!!

     Πρέπει όμως να ξεγελιέται  ο απλός κόσμος με επιδόματα, που θα τα αντλούμε από το πλασματικό πρωτογενές πλεόνασμα, αφού δεν θα δίνουμε τίποτα  σε όσους συμπατριώτες μας χρωστάμε !

     Το χειρότερο ακόμα  να ζητούμε επιχορηγήσεις από την Ευρώπη για να στεγάσουμε  όλο και περισσότερους μετανάστες, να λοιπόν ακόμα  μια πηγή εσόδων, πλην  όχι όμως για τους συμπατριώτες μας.

      Μας πήραν χαμπάρι και οι ατλαντικοί φίλοι μας και θέλουν να βάλουν λάθρα διεθνών συνθηκών τα βαλκανικά κράτη στο ΝΑΤΟ με διμερείς  αποφάσεις δικές μας κατά βάση μειοδοτικού τύπου, συνηγορούντων και λοιπών περιθωριακών δικών μας παλιών εμφυλιοπολεμικών κόμπλεξ, πλην σε σημερινό άκαπνο περιβάλλον και για ακριβώς αντίθετους σκοπούς του τότε εμφυλίου, έστω ιδεών.

     Πολύ κρίμα να γίνονται όλα αυτά για λίγη ακόμα εξουσία, αυτή λοιπόν είναι η αιτία που  χώρα μας κλείνεται στην βαλκανική μιζέρια, προσφέροντας διμειρείς φτωχοδιαμεσολαβήσεις αντί των διεθνών κιμπαριλικίων μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων. Να μας κράζουν οι Ρώσοι , γιατί κάνουμε τα χατίρια των Αμερικάνων.

     Και να τους φταίνε οι ειλικρινείς έλληνες συμπατριώτες μας, ακόμα και οι μαθητές κι οι παπάδες μας, ως φασίστες τάχα!
      Για να συσπειρώσουν με το φτωχό μυαλό τους την αριστερά , λες και οι αριστεροί τόσο τυφλοί ή τόσο μειωμένης αντίληψης.!

      Και το γέλιο είναι ότι ψηφίζοντας  στην Βουλή την παράδοση της Μακεδονίας μας συκοφαντούν όλο το φάσμα της Αριστεράς και δικαιώνουν ακόμα και τα πιο ακραία στοιχεία της Δεξιάς, χαρίζοντάς τους τον πατριωτισμό και δικαιώνοντας οι ίδιοι τον εθνικισμό!  Κι ακόμα περισσότερο χρησιμοποιώντας τα ΜΑΤ εναντίον ακόμα και των πιό ευπαθών κοινωνικών ομάδων!

     Αδιαφορώντας τέλος όχι μόνο για το τί θα το κάνουνε το όνομα της Μακεδονίας οι ξένοι Σκοπιανοί και μη, για λίγη εξουσία! Είναι ντροπή…
      Φτάνουν λοιπόν τα παιχνίδια με την Αριστερά και με τα Βαλκάνια , θέλουμε την Ελλάδα μπροστά, χωρίς να μας δουλεύουν και να μας μπερδεύουν με τις βαλκανικές σκοπιμότητες, κανένας!
       Ούτε στο μικρό δαχτυλάκι σε επίπεδο πολιτικής λεβεντιάς δεν φτάνει ο Τσίπρας, ούτε τον Αλαβάνο,πολύ περισσότερο τον μέγα Λεωνίδα Κύρκο, φυσικά ούτε και τον Ανδρέα Παπανδρέου!!!

       Ο γόνιμος μετριοπαθής αριστερός αντίλογος