ΦΛΩΡΙΝΑ Ευχές και κάλαντα στο Μητροπολίτη μας από το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο Φλώρινας-βίντεο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ευχές και κάλαντα στο Μητροπολίτη μας από το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο Φλώρινας-βίντεο

.

.

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018

Ευχές και κάλαντα στο Μητροπολίτη μας από το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο Φλώρινας-βίντεο

I.M (2)
Επισκεφθήκαμε το Σεβ. Μητροπολίτη μας, κ.κ. Θεόκλητο, για να ανταλλάξουμε ευχές, ενόψει της λήξης των μαθημάτων και της έναρξης των εορταστικών διακοπών εκπαιδευτικών και μαθητών,  για ευλογημένο και ειρηνικό  Άγιο Δωδεκαήμερο.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Ο Σεβασμιώτατος μας υποδέχθηκε, με αγάπη και χαρά, τονίζοντας ότι «μας θεωρεί οικογένειά του, καθώς ο ίδιος πρωτοστάτησε μαζί με το μακαριστό γέροντα Αυγουστίνο στην ίδρυση του Σχολείου και στη διεύθυνσή του επί 22 συναπτά έτη, σε εποχές ακμής μάλιστα. Μας απηύθυνε λόγους πνευματικούς και συμβουλευτικούς και ευχήθηκε σε εμάς και στους οικείους μας καλές γιορτές και αίσιο το Νέο Έτος 2019. Η χορωδία του Σχολείου μας του έψαλλε επίκαιρους ύμνους και τα κάλαντα.

Κατά την αποχώρηση, εκείνος μεν μας πρόσφερε το Ημερολόγιο της Ι.Μ. Φλωρίνης για το 2019 και ένα κέρασμα και εμείς ανταποδώσαμε δίνοντάς του το Ημερολόγιο που επιμελήθηκαν οι τελειόφοιτοι της Γ’ Λυκείου.


ΦΩΤΟ ΕΔΩ