ΦΛΩΡΙΝΑ Γιάννης Βοσκόπουλος: «Αν με συμπεριλάβει ο Μητσοτάκης στη λίστα για τις εκλογές, θα είμαι υποψήφιος Βουλευτής» - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Γιάννης Βοσκόπουλος: «Αν με συμπεριλάβει ο Μητσοτάκης στη λίστα για τις εκλογές, θα είμαι υποψήφιος Βουλευτής»

.

.

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018

Γιάννης Βοσκόπουλος: «Αν με συμπεριλάβει ο Μητσοτάκης στη λίστα για τις εκλογές, θα είμαι υποψήφιος Βουλευτής»

Αν με επιλέξει ο πρόεδρος της Ν.Δ. για να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις επερχόμενες εκλογές θα αποδεχτώ την πρόσκληση» ανέφερε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο Δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος, αναφερόμενος στις φήμες που ακούγονται για τη συμμετοχή του στις βουλευτικές εκλογές του 2019.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Επεσήμανε ακόμα πως ο ίδιος έχει έτοιμο το ψηφοδέλτιο του ως υποψήφιος Δήμαρχος για τις επερχόμενες εκλογές του Μαίου αλλά θα φανεί αν θα συνεχίσει και από την πρόθεση του προέδρου του κόμματος της Ν.Δ.

«Υπάρχουν άξιοι συνεχιστές του δικού μου έργου ως Δημάρχου τα χρόνια αυτά» υπογράμμισε ακόμα σημειώνοντας πως «θα πρέπει όμως οι Φλωρινιώτες να επιλέξουν τον καλύτερο για τον Δήμο και όχι αυτόν που θα δώσει ψεύτικες υποσχέσεις».Πηγή: ΕΡΤ Φλώρινας

Σύνταξη: Θωμαή Αδάμου