ΦΛΩΡΙΝΑ Ενδιάμεσες εκπτώσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο Αμυνταίου - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ενδιάμεσες εκπτώσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο Αμυνταίου

.

.

Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018

Ενδιάμεσες εκπτώσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο Αμυνταίου

Αποτέλεσμα εικόνας για Εμπορικό Σύλλογο ΑμυνταίουΣήμερα Πέμπτη 1 Νοεμβρίου αρχίζει η περίοδος των ενδιάμεσων εκπτώσεων, η οποία θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου.
Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου τα καταστήματα μπορούν προαιρετικά να ανοίξουν, με προτεινόμενο ωράριο από 11:00-20:00.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική προβολή του ποσοστού έκπτωσης.
Η ΕΣΕΕ τονίζει πως κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους εμπόρους, γιατί οι κυρώσεις είναι αυστηρές και δεν επιτρέπεται να επιβάλλονται πρόστιμα λόγω λάθους και μάλιστα σε αυτήν την δύσκολη εποχή.
Ο τρόπος με τον οποίο υπολογίζεται και προβάλλεται η μειωμένη τιμή, πρέπει να ανταποκρίνεται στην αλήθεια και να μην είναι ανακριβής.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου προτρέπει τους καταναλωτές να εκμεταλλευτούν τις πολλές ευκαιρίες που υπάρχουν, κάνοντας φθηνές και «έξυπνες» αγορές