ΦΛΩΡΙΝΑ O τοπικός επιχειρηματικός κόσμος αναμένει επιτέλους γλύκες, βαρέθηκε τις άγονες κλίκες! - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: O τοπικός επιχειρηματικός κόσμος αναμένει επιτέλους γλύκες, βαρέθηκε τις άγονες κλίκες!

.

.
 • Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018

  O τοπικός επιχειρηματικός κόσμος αναμένει επιτέλους γλύκες, βαρέθηκε τις άγονες κλίκες!

   Έχει αρχίσει το προεκλογικό παιχνίδι ήδη, σε όλα τα επίπεδα, οι εν δυνάμει υποψήφιοι κινούνται δυστυχώς με τον κλασσικό πολιτικάντικο τρόπο, σε μια τοπική κοινωνία, που 2 φορές δυστυχώς, κινείται στα ίδια περίπου εκλογοτροπικά δεδομένα, παρότι οι οικονομικές και οι κοινωνικές ανάγκες έχουν, δραματικά, μεταβληθεί και επιδεινωθεί!


  ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

      Οι κλάδοι των επιχειρηματιών «συναγωνίζονται» για το ποιος βρίσκεται στην χειρότερη οικονομική κατάσταση, οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι  έμποροι, οι μεταποιητές ( οι ποιοι;) , οι  ξενοδόχοι και κάθε είδους ιδιωτική επιχειρηματική δραστηριότητα!
     Τομείς  όπως η ενέργεια κι οι οξορυκτική  δραστηριότητα από στρατηγικοί και εθνικά δομικοί  γίνονται όλο και πιο αλλοτρίων προσεγγίσεων, έτσι κι αλλιώς χωρίς ευχέρεια τοπικών παρεμβάσεων.
      Ολοι περιμένουν τις  κεντρικές κυβερνητικές πρωτοβουλίες, ομού μετά των εκλογικών αποτελεσμάτων, σε δεύτερο δε βαθμό, τουλάχιστον σε ζητήματα υψηλότερης πολιτικής και αφήνουν τους Δήμους  στην ίδια χαμηλότερη πολιτική που υπήρχε προ κρίσης.
      Πολύ λογικό αποτέλεσμα τούτου οι υποψηφιότητες που διαφαίνονται, είναι εμφανώς ανεπαρκούς τύπου για τα δεδομένα που άμεσα  διανοίγονται.
       Διότι ικανές επιχειρήσεις ήδη είναι καταχρεωμένες και αναμένουν τη στήριξη των κεντρικών Κυβερνήσεων και των Περιφερειών, με το απόλυτα οξύμωρο οι υποψήφιοι Δήμαρχοι  να  συζητούν ακόμα και σήμερα για τις λάμπες που θα βάλλουν μπροστά στο δρόμο τους, καθώς επίσης και στα νεκροταφεία, αφού εκεί θα καταλήξουν επιχειρήσεις κι οι φορείς τους.
         Η απλή αναλογική στους Δήμους χειροτερεύει την κατάσταση, σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στην μη σοβαρότητα και την ανεπάρκεια των υποψηφιοτήτων, τουλάχιστον για τα αυριανά δεδομένα, αν όχι για τα άμεσα τωρινά!
        Πολύ χαρακτηριστικά παρατήρησε (επί λέξει )επιχειρηματίας σε υποψήφιο Δήμαρχο, που προσέγγισε για να τον εντάξει στο «ψηφοδέλτιο νίκης του» λέξει  :   δεν ξέρω για τον συνδυασμό «της ελπινίκης σου» ή όπως αλλιώς τη λες, εγώ τώρα πνίγομαι και περιμένω να μου πεις πως θα με βοηθήσεις!!!

       Ετσι κι αλλιώς αυτοί που θα δεχτούν τα πυρά μιας κοινωνίας βοούσας κι υποφέρουσας θα είναι οι υποψήφιοι, εκεί όμως έχουν  τον πανάρχαιο τρόπο:  την συγγένεια, τη φιλία και όλα τα παλαιοκομματικά!
        Με αυτό τον τρόπο όλοι θα περιμένουν «γλύκες» και θα  ξαναεισπράξουν ή θα ξανασυμμετέχουν σε  «κλίκες» !!!
  Σχετική εικόνα

         Ο  γόνιμος προβληματισμός