ΦΛΩΡΙΝΑ Συνάντηση του βουλευτή Φλώρινας Κωνσταντίνου Σέλτσα με εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Συνάντηση του βουλευτή Φλώρινας Κωνσταντίνου Σέλτσα με εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

.

.

Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018

Συνάντηση του βουλευτή Φλώρινας Κωνσταντίνου Σέλτσα με εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

Το Σάββατο 20/10/2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Φλώρινας Κωνσταντίνου Σέλτσα με εκπροσώπους των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του νομού Φλώρινας. Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον κ. Βουλευτή για τις ενέργειές τους μετά την εξαγγελία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για την μονιμοποίηση 3.000 εργαζομένων σε αυτό το πρόγραμμα.ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!
ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Ο κ. Βουλευτής αρχικά συνεχάρη τους εργαζομένους για την πολυετή προσφορά τους σε ανήμπορους συνανθρώπους μας και τόνισε ότι για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια λειτουργίας του προγράμματος υπάρχει η πολιτική βούληση για την οριστική και μόνιμη διασφάλιση αυτών των εργαζομένων. Ανέφερε, επίσης, ότι πρόθεση του αρμόδιου Υπουργείου είναι να συνεχιστεί κανονικά το πρόγραμμα αφενός με την εξασφάλιση των εν ενεργεία εργαζομένων και αφετέρου με την παροχή δυνατότητας και σε νέους επιστήμονες να συμμετάσχουν σε μελλοντικές διαδικασίες πρόσληψης. Τέλος παρότρυνε τους εργαζόμενους να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους και δεσμεύτηκε να μεταφέρει τις απόψεις τους στον Υπουργό Εσωτερικών προκειμένου να εξευρεθεί η δικαιότερη και αποτελεσματικότερη λύση.Από το Γραφείο Τύπου του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Φλώρινας Κωνσταντίνου Σέλτσα