ΦΛΩΡΙΝΑ Η εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Φλώρινας για τα πρωτάκια, τέκνα πολύτεκνων οικογενειών-φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Η εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Φλώρινας για τα πρωτάκια, τέκνα πολύτεκνων οικογενειών-φώτο

.

.

Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018

Η εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Φλώρινας για τα πρωτάκια, τέκνα πολύτεκνων οικογενειών-φώτο

Για άλλη μια χρονιά, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Φλώρινας διοργάνωσε την εορταστική εκδήλωση με τίτλο «Καλώς ήλθατε πρωτάκια στο δημοτικό» για τα πρωτάκια, τέκνα πολυτέκνων οικογενειών μελών του συλλόγου.ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!
ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑΗ εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του προέδρου, π. Σωτήριου Παρδάλη, ενώ ακολούθησε χαιρετισμός του αντιδημάρχου Φλώρινας Θεόδωρου Δημόπουλου.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, Κίμωνας Σαββάκης, με θέμα: «Προς το Δημοτικό Σχολείο…».

Στη συνέχεια, μικροί και μεγάλοι, παρακολούθησαν video με το παραμυθάκι με τον λύκο και τα εφτά κατσικάκια και στο τέλος έγινε η διανομή της πρώτης σχολικής τσάντας, μαζί με το απαραίτητο υλικό, στα πρωτάκια.