ΦΛΩΡΙΝΑ Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Μελίτης ευχαριστεί - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Μελίτης ευχαριστεί

.

.
 • Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018

  Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Μελίτης ευχαριστεί

  Ως  Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Μελίτης αισθανόμαστε την  υποχρέωση να ευχαριστήσουμε δημοσίως τους:  ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
  Κ.  Σοβιτσλή   Σωτήριο                «Κρεοπωλείο »   (Μελίτη)
  Κ.  Στάιου     Φρειδερίκη           « Κρεοπωλείο »   (Μελίτη)
  Κ.  Παπαδόπουλο   Παντελή   «Καφέ-μπαρ  Πορτοκάλι»  (Μελίτη)
  Κ.  Σουμπάση  Μηνά                  « Σ/Μ  Total Market»   (Μελίτη)
  Κ.  Σαλιάκο  Κώστα                     «Ο φούρνος του Κώστα»  ( Φλώρινα)
  για την άμεση  ανταπόκριση τους στο αίτημα μας για την διοργάνωση και υλοποίηση δράσεων για την τήρηση των εθίμων σχετικών με την Τσικνοπέμπτη.
  Η ανιδιοτελής σας στήριξη  στο σχολείο μας απόδειξε την αγάπη προς τους μικρούς μας μαθητές αλλά και στην προσπάθεια μας να διατηρήσουμε την παράδοση και τα έθιμα της πατρίδας μας σε περιόδους δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που περνάει ο τόπος μας.
  Είναι πολύ σημαντικές αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν  την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς που σας διακρίνει, ενώ παράλληλα δημιουργούν αισθήματα  αισιοδοξίας στους μαθητές και στην κοινωνία γενικότερα.