ΦΛΩΡΙΝΑ Επιστολή στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ Κεχαγιά απέστειλαν η Ελισσάβετ Παναγιωτίδου και ο Σωτήρης Βόσδου - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Επιστολή στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ Κεχαγιά απέστειλαν η Ελισσάβετ Παναγιωτίδου και ο Σωτήρης Βόσδου

.

.
 • Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018

  Επιστολή στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ Κεχαγιά απέστειλαν η Ελισσάβετ Παναγιωτίδου και ο Σωτήρης Βόσδου

  Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Κον Φώτη Κεχαγιά
  Κύριε Πρόεδρε,
  Καλή Χρονιά.
  Στις 14 Νοεμβρίου 2017 καταθέσαμε ερώτηση ζητώντας την χορήγηση αναλυτικά όλων των συμβάσεων και πληρωμών που έχουν πραγματοποιηθεί και αφορούν την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα άτομα που σχετίζονται με θέμα που απασχόλησε το Περιφερειακό Συμβούλιο.


  </div>ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


  Στις 19 Δεκεμβρίου 2017, καθώς δεν είχαμε καμία απολύτους ενημέρωση, με έγγραφο μας σας υπενθυμίσαμε την υποβολή της ερώτησης.

  Αναγκαζόμαστε σήμερα, 12 Ιανουαρίου 2018, περίπου ένα μήνα μετά την σχετική έγγραφη υπενθύμιση και δύο μήνες μετά την κατάθεση της ερώτησης μας, να επανέλθουμε.

  Τα στοιχεία που, με βάση τον κανονισμό ζητάμε, είναι απλά και συγκεκριμένα.

  Η καθυστέρηση είναι αδικαιολόγητη και πέρα από κάθε προθεσμία που προβλέπεται από τις διατάξεις. Ταυτόχρονα, αφήνει εύλογες αμφιβολίες για την σκοπιμότητες της καθυστέρησης.

  Με εκτίμηση,

  Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας