ΦΛΩΡΙΝΑ Δήλωση του Δημάρχου Φλώρινας για την Τηλεθέρμανση της Μελίτης: Η επόμενη διαδικασία είναι η επικαιροποίηση της μελέτης από την Δ.Ε.Υ.Α.Φ. και ότι σύντομα θα προκηρυχθεί νέο έργο.(Ηχητικό) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Δήλωση του Δημάρχου Φλώρινας για την Τηλεθέρμανση της Μελίτης: Η επόμενη διαδικασία είναι η επικαιροποίηση της μελέτης από την Δ.Ε.Υ.Α.Φ. και ότι σύντομα θα προκηρυχθεί νέο έργο.(Ηχητικό)

.

.
 • Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018

  Δήλωση του Δημάρχου Φλώρινας για την Τηλεθέρμανση της Μελίτης: Η επόμενη διαδικασία είναι η επικαιροποίηση της μελέτης από την Δ.Ε.Υ.Α.Φ. και ότι σύντομα θα προκηρυχθεί νέο έργο.(Ηχητικό)

  Δήλωση του Δημάρχου Φλώρινας και πρόεδρου της Π.ΕΔ. Δυτικής Μακεδονίας, Ιωάννη Βοσκόπουλου, για την συνάντηση που πραγματοποίησε στην Αθήνα με την Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης Ευγενία Φωτονιάτα για την Τηλεθέρμανση της Μελίτης.


  ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
  Ο δήμαρχος τόνισε ότι το έργο της τηλεθέρμανσης της Μελίτης δεν μπορεί να πάει σαν παράρτημα  στο έργο της τηλεθέρμανσης Φλώρινας και θα προχωρήσει σαν ξεχωριστό έργο.
  Η επόμενη διαδικασία είναι η επικαιροποίηση της μελέτης από την Δ.Ε.Υ.Α.Φ. και ότι σύντομα θα προκηρυχθεί νέο έργο.
  Επίσης ο δήμαρχος έκανε πρόταση στην κα. Ευγενία Φωτονιάτα για τις τοπικές Κοινότητες που βρίσκονται γύρο από τον Α.Η.Σ. Μελίτης να πάρουν μειωμένο ρεύμα και θα το θέσει αίτημα στην αυριανή συνάντηση που θα πραγματοποιήσει με τον Διευθ Σύμβουλο της Δ.Ε.Η. κ. Παναγιωτάκη.

  Ακούστε στο παρακάτω video τα όσα είπε στο Ράδιο Φλώρινα και τον Θωμά Ευθυμίου.