ΦΛΩΡΙΝΑ Πρόγραμμα εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων – Απόστρατου/Βετεράνου στη Φλώρινα - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Πρόγραμμα εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων – Απόστρατου/Βετεράνου στη Φλώρινα

.

.

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

Πρόγραμμα εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων – Απόστρατου/Βετεράνου στη Φλώρινα

Αποτέλεσμα εικόνας για Πρόγραμμα εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων ΔυνάμεωνΓια τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων – Αποστράτου/Βετεράνου την 21η Νοεμβρίου 2017 καθορίζονται οι παρακάτω εκδηλώσεις στην πόλη της Φλώρινας:
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Τρίτη 21η Νοεμβρίου 2017

Γενικός σημαιοστολισμός σε όλη την επικράτεια, από την 8η πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου 2017.
Φωταγώγηση όλων των δημοσίων και δημοτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2017.
ώρα 07:00 π.μ.: Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των εκκλησιών.
ώρα 08:30 π.μ.: Επίσημη έπαρση της Σημαίας στην πλατεία Γ. Μόδη.
ώρα 10:00 π.μ.: Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Παντελεήμονος όπου θα παρευρίσκονται οι σημαιοφόροι με τις Σημαίες των Σχολείων.
ώρα 10:30 π.μ.: Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο της Πλατείας Γ. Μόδη, όπου θα παρευρίσκονται οι σημαιοφόροι με τις Σημαίες των Σχολείων.
Κατάθεση στεφάνων
Σιγή ενός λεπτού στη μνήμη αυτών που έπεσαν για την πίστη και την Πατρίδα
Εθνικός Ύμνος