ΦΛΩΡΙΝΑ Το κτήριο όπου στεγάζεται σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας έχει ιστορία, αισίως, 44 ετών. Φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Το κτήριο όπου στεγάζεται σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας έχει ιστορία, αισίως, 44 ετών. Φώτο

.

.
 • Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017

  Το κτήριο όπου στεγάζεται σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας έχει ιστορία, αισίως, 44 ετών. Φώτο

  Ήταν 11 Νοεμβρίου του 1973 όταν ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Ανδρόνικος Δήμας, θεμελίωνε το κτήριο παρουσία των τοπικών αρχών, μεταξύ των οποίων και ο νομάρχης Πρωτόγερος.
  Περίπου τέσσερα χρόνια μετά οι εργασίες ανέγερσης του κτιρίου ολοκληρώθηκαν και στις 17 Σεπτεμβρίου 1977, σε πανηγυρικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων.


  </div>ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


  Την κορδέλα έκοψαν ο μακαριστός Αυγουστίνος Καντιώτης, ο νομάρχης Θόδωρος Ασπασίδης, ο δήμαρχος Φλώρινας Αναστάσιος Σούλας, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Ποτουρίδης και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας, Πυραγός Κονιαμάκης.

  Ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους και δεξίωση.

  * Ευχαριστούμε θερμά τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας, Ιωάννη Μιαούλη, για τη διάθεση του αρχειακού φωτογραφικού υλικού.

  Οι άντρες της Π.Υ Φλώρινας

  Η θεμελίωση από τον Αρχηγό Π.Σ. Ανδρόνικο Δήμο


  Εκφώνηση λόγου από τον Αρχηγό Π.Σ. Ανδρόνικο Δήμο


  Φώτο από την δεξίωση 

  Το νέο κτίριο 

  Ο Νομάρχης Φλώρινας κ Ασπασίδης κόβει την κορδέλα
  Το παλιό κτίριο (χειμώνας 1974)