ΦΛΩΡΙΝΑ Την μνήμη του προστάτη τους, Αγίου Αρτεμίου, τίμησαν σήμερα οι αστυνομικοί στην Φλώρινα-Βίντεο,Φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Την μνήμη του προστάτη τους, Αγίου Αρτεμίου, τίμησαν σήμερα οι αστυνομικοί στην Φλώρινα-Βίντεο,Φώτο

.

.
 • Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017

  Την μνήμη του προστάτη τους, Αγίου Αρτεμίου, τίμησαν σήμερα οι αστυνομικοί στην Φλώρινα-Βίντεο,Φώτο

  Ο εορτασμός της μνήμης του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, προστάτη Αγίου του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκε και στη Φλώρινα από την τοπική Διεύθυνση Αστυνομίας.
  Νωρίς το πρωί τελέστηκε Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Παντελεήμονα.  ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
  Ακολούθησε τρισάγιο στη μνήμη των πεσόντων αστυνομικών, στο μνημείο που βρίσκεται στην είσοδο του κτιρίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας, από τον Μητροπολίτη Φλωρίνης κ. Θεόκλητος.
  Ακολούθως, τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Παλιογιάννης, ενώ τις ευχές τους έδωσαν ο Μητροπολίτης, ο αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Κώστας Γέρου και οι αντιδήμαρχοι Φλώρινας Δημήτρης Θεοφανίδης και Αμυνταίου Απόστολος Θεοδώρου.
  Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.