ΦΛΩΡΙΝΑ ΧΩΡΑΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΥΠΟΥ ''ΣΩΟΥ ΜΠΙΖ'' ; - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: ΧΩΡΑΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΥΠΟΥ ''ΣΩΟΥ ΜΠΙΖ'' ;

.

.
 • Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017

  ΧΩΡΑΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΥΠΟΥ ''ΣΩΟΥ ΜΠΙΖ'' ;

   Το τελευταίο διάστημα ακούσαμε κι αυτό,κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων "Πρέσπες" και λίγο μετά, για επώνυμο καλλιτέχνη εκ Φλωρίνης, μάλιστα δε ορισμένοι βιάστηκαν να προσομοιάσουν την πιθανότητα υποψηφιότητας, όπως του ήδη Δημάρχου Ηλία Ψινάκη!
     Ας  το δούμε δημοσιογραφικά , ως  ενδεχόμενο!  ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


     Αν υπήρχε 1 Δημοτικός Συνδυασμός της δεξιάς (κατά κύριο λόγο )παράταξης στον Δήμο Φλώρινας, το θέμα θα ήταν άνευ δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος!

     Επειδή όμως υπάρχουν ήδη 2 δεξιάς  απόχρωσης (τουλάχιστον στο όνομα των επικεφαλής ) Δημοτικοί Συνδυασμοί,που έχουν μεγάλες αντιπαραθέσεις, κι οι πιθανότητες να μην περάσουν και οι 2 στο δεύτερο γύρο των επικείμενων εκλογών ΟΤΑ δεν είναι ευκαταφρόνητες, αξίζει δημοσιογραφικά τον κόπο να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα, αφού εκεί αφενός μπορεί να βρεθεί μη δεξιός συνυποψήφιος συνδυασμός στο 2ο γύρο, οπότε είναι ερωτηματικό το τί θα γίνει τελικά!

    Ειδικά μάλιστα αν τελικά μπορεί ο ένας (ή και οι δύο) επικεφαλής  των 2 (δεξιών αποχρώσεων) Δημοτικών Συνδυασμών να βρεθούν (ή μη) στο ίδιο βουλευτικό ψηφοδέλτιο!

      Πάγια πολιτική στάση των Βουλευτών είναι να μην επιδιώκουν ένα ψηφοδέλτιο Δημοτικών Εκλογών με έναν ικανό υποψήφιο Δήμαρχο, αφού μετά θα είναι ...επικίνδυνος υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές , αν εκλεγεί Δήμαρχος!
     Θεωρώντας βέβαιη την επανεκλογή τους, για την οποία όμως θα πρέπει να κάνουν και συμμαχίες, πάντα με το κριτήριο της μικρότερης επικινδυνότητας!
      Από την άλλη και νέος Βουλευτής να εκλεγεί, θα θέλει επίσης ...βολικό του Δήμαρχο!
      Οπότε δεν αναμένεται στήριξη για Δήμαρχο Φλώρινας μια ικανή νέα δεξιά υποψηφιότητα, ...για τα μάτια των υποψηφίων Βουλευτών, θα ήταν έκπληξη κάτι διαφορετικό!
      Πολύ πιο πιθανό είναι να βγούν και δεξιοί ...λαγοί, για να υποβαθμίζουν πιο αξιόλογες δεξιές υποψηφιότητες!
       Στο χώρο λοιπόν της τοπικής δεξιάς θα υπάρξουν κι αυτή τη φορά αυξημένες προσωπικές στρατηγικές, σε βάρος της παράταξής τους!

      Τούτου δεδομένου  αποκτούν άλλη σημασία οι λοιπές υποψηφιότητες, ειδικά υποψηφιότητες που θα τις ...παίξουν τα πανελλήνια κανάλια και θα τις στηρίξουν τα άλλα κόμματα!
      Βεβαίως, στο κλίμα αυτό δεν αποκλείονται και λοιπές, εκτός σώου μπίζ υποψηφιότητες!

      Στο ερώτημα λοιπόν αν έχουν τύχη λοιποί συνδυασμοί ακόμα και σώου μπίζ, η απάντηση είναι: ναι έχουν αυτή τη φορά τύχη, λόγω και διαφορετικότητας των τωρινών καταστάσεων!

                                                       (με αρκετό χιούμορ; )
                                                      Το ... δημοτικό περισκόπιο...