ΦΛΩΡΙΝΑ Το Επιμελητήριο Φλώρινας στην 33η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Το Επιμελητήριο Φλώρινας στην 33η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας

.

.

Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017

Το Επιμελητήριο Φλώρινας στην 33η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας

Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει τα ενδιαφερόμενα μέλη του ότι στις 7 έως 11 Οκτωβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί η 33η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας.
Φέτος για τον κλάδο των τροφίμων και ποτών θα υπάρξει ειδικό θεματικό αφιέρωμα, όπου με τη συμμετοχή γνωστών πανελλαδικά αρχιμαγείρων (ΣΕΦ) θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις γευσιγνωσίας ,στις οποίες πρωταγωνιστές θα είναι τα αγνά τοπικά προϊόντα διατροφής της περιοχής και της χώρας γενικότερα.ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Σας ενημερώνουμε ενδεικτικά ότι το κόστος ενοικίασης εσωτερικού χώρου στο κτίριο του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης ανέρχεται στο ποσό των 45,00 ευρώ πλέον  Φ.Π.Α ανά τετραγωνικό μέτρο(τ.μ).
Για τα μέλη του  Επιμελητηρίου Φλώρινας 15,00 ευρώ πλέον Φ.Π.Α ανά τ.μ.
Αιτήσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες για τον τιμοκατάλογο κ.α. μπορείτε να ζητήσετε από τη Γραμματεία του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης τηλέφωνα επικοινωνίας: 24610 45977-45978.

Φλώρινα, 22-8-2017                                                                     ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ