ΦΛΩΡΙΝΑ Ο ΑΟΦ στο “De La Salle” Mountain Bike Festival 2017 - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ο ΑΟΦ στο “De La Salle” Mountain Bike Festival 2017

.

.
 • Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

  Ο ΑΟΦ στο “De La Salle” Mountain Bike Festival 2017

  Ένα πλούσιο ΣΚ γεμάτο ποδήλατο με αγώνες όλων των ‘ειδών’, έζησαν 16 μικροί ποδηλάτες του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας, στις 6-7/5/2017 στο Ρετζίκι Θεσσαλονίκης, με διοργανωτές το Κολλέγιο De La Salle και τον Α.Σ Ποδηλάτης.


  ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
  Τις 2 ημέρες αγώνων οι 120 περίπου αθλητές από συλλόγους της Β. Ελλάδος, αγωνίστηκαν σε 3 αγωνίσματα (Eliminator/Sprint-Δεξιοτεχνίας-Cross Country/XXC), με έντονο ανταγωνισμό και μαχητικότητα. Οι αθλητές του ΑΟΦ προκειμένου να λάβουν μέρος και στους 3 αγώνες διανυκτέρευσαν στην Θεσσαλονίκη, ενώ από αγωνιστικής άποψης τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά για τον ΑΟΦ, με δεδομένη την υπεροχή αθλητών από αμιγώς ποδηλατικούς συλλόγους της Θεσσαλονίκης.

  Στην κατηγορία Μίνι Μικρών Κοριτσιών, κύπελλο στην γενική κατάταξη και 3 μετάλλια (χρυσό-αργυρό-χάλκινο) για την αθλήτρια του ΑΟΦ Δούμτση Μελίνα, ενώ 2 μετάλλια (χρυσό-αργυρό) για την Ρόζα Χριστίνα στα ίδια αγωνίσματα. Τα υπόλοιπα παιδιά πήραν κατάταξη εκτός βάθρου, παρότι αγωνίστηκαν με εξαιρετικό πάθος και δύναμη ψυχής.


  Οι συμμετοχές για τον ΑΟΦ ήταν: ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΓΑΣΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΣΙΕΚΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΤΙΤΑ ΝΕΦΕΛΗ-ΤΣΙΚΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΤΣΙΚΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΝΙΚΗΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ-ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΤΟΡΤΟΠΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΡΟΖΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΔΟΥΜΤΣΗ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ.

  Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας.

  Το Δ.Σ