ΦΛΩΡΙΝΑ Ειδικές κινηματογραφικές προβολές για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας σκάκι της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ειδικές κινηματογραφικές προβολές για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας σκάκι της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

.

.
 • Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

  Ειδικές κινηματογραφικές προβολές για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας σκάκι της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

  Θα προβληθεί η σατυρική κωμωδία  «Πού πάω, Θεέ μου;» (Quo Vodo?), με γενική είσοδο μόνο 5ευρώ!

  ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


  ΠΟΥ ΠΑΩ ΘΕΕ ΜΟΥ; ( QUO VADO?)

  ΔΕΥΤΕΡΑ 22/5: 21.00

  ΤΡΙΤΗ 23/5: 21.00

  ΤΕΤΑΡΤΗ 24/5: 21.00  Διάρκεια: 86′

  Σκηνοθεσία: ΤΖΕΝΑΡΟ ΝΟΥΤΖΙΑΝΤΕ

  Σενάριο: ΤΖΕΝΑΡΟ ΝΟΥΤΖΙΑΝΤΕ, ΚΕΚΟ ΤΖΑΛΟΝΕ

  Με τους: ΚΕΚΟ ΤΖΑΛΟΝΕ, ΕΛΕΟΝΟΡΑ ΤΖΙΟΒΑΝΑΡΝΤΙ, ΣΟΝΙΑ ΜΠΕΡΓΚΑΜΑΣΤΟ, ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ ΜΙΚΕΛΙ  Η #1 κωμωδία που έσπασε κάθε ρεκόρ εισπράξεων στην ιστορία του Ιταλικού κινηματογράφου!

  Μέχρι που θα έφτανε ένας δημόσιος υπάλληλος για να μην χάσει την θέση του; Ως την άκρη του κόσμου! Ο Κέκο από μικρό παιδί ονειρευόταν να γίνει δημόσιος υπάλληλος και το κατάφερε! Τώρα ζει μία άνετη ζωή απολαμβάνοντας τα προνόμια του. Όλα αυτά μέχρι την ημέρα που η κυβέρνηση θα αποφασίσει να καταργήσει την υπηρεσία του. Ο Κεκό θα δεχθεί κάθε είδους μετάθεση προκειμένου να μην παραιτηθεί απ΄την θέση του! Η ταινία που έσπασε κάθε ρεκόρ στο Ιταλικό Box-office με 10.000.000 εισιτήρια,  καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση για το 2016.

  Με την ευγενική χορηγία της «Spentzosfilm».

  Στο Πολιτιστικό Κέντρο.