τα νεα της φλωρινας 1Η focus off road εξόρμηση 4Χ4 στiς Πρέσπες - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: 1Η focus off road εξόρμηση 4Χ4 στiς Πρέσπες

.

.
 • Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

  1Η focus off road εξόρμηση 4Χ4 στiς Πρέσπες

   Ο Focus fm 103,6 διοργανώνει την πρώτη off road εξόρμηση των ιδιοκτητών τετρακίνητων ΙΧ αυτοκινήτων. Πρόκειται για πρωτοβουλία που έχει ως στόχο την ανάδειξη εναλλακτικών προορισμών της Ελλάδας για μικρούς και μεγάλους, αλλά και να φέρει πιο κοντά ακροατές και οδηγούς, οι οποίοι θέλουν να συνδυάσουν την εξόρμηση  στη φύση, με τις δυνατότητες που προσφέρει η τετρακίνηση.


  ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


                 Στη διάρκεια του διημέρου οι συμμετέχοντες που το επιθυμούν θα απολαύσουν εξαιρετικές εκτός δρόμου διαδρομές στη φύση, δίπλα στις Πρέσπες και θα γευθούν την τοπική φιλοξενία και τα παραδοσιακά εδέσματα.  Όσοι  δεν θελήσουν να ακολουθήσουν, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πανίδα και χλωρίδα της περιοχής, να περπατήσουν, να ψαρέψουν, η απλά να απολαύσουν τη μέρα τους.  Έμπειροι οδηγοί και επαγγελματίες ξεναγοί θα δίνουν χρήσιμες πληροφορίες για να σχεδιάσει ο καθένας την εξόρμησή του. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σύντομη επίδειξη τετρακίνητων αυτοκινήτων από έμπειρους οδηγούς τους.
                Η πρώτη Off road εξόρμηση επιλέξαμε να γίνει Σάββατο και Κυριακή 27 και 28 Μαίου  στην περιοχή των Πρεσπών, η οποία εκείνη την περίοδο είναι καταπράσινη, γεμάτη όμορφες εικόνες. Θα ξεκινήσουμε το πρωί του Σαββάτου από την Θεσσαλονίκη και κάνοντας μια στάση στη μέση της διαδρομής, θα κατευθυνθούμε προς την Φλώρινα και από εκεί στις Πρέσπες,  σε καταλύματα της περιοχής. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα δοθεί σε όλους ώστε να γνωρίζετε και να σχεδιάσετε το ταξίδι σας.
               Η διοργάνωση απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, ενώ λόγω του αναμενόμενου μεγάλου ενδιαφέροντος, όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Κυριακή 26 Απριλίου, ώστε να υπάρχει μέγιστος αριθμός τετρακίνητων μέχρι 40 και συμμετέχοντες έως  120 άτομα, για να μπορέσουμε να βρούμε τα απαραίτητα καταλύματα.
  Τρόποι επικοινωνίας για δηλώσεις συμμετοχής  και σχετικές πληροφορίες :
  Τηλ   2310 500536
  Email info@focusfm.gr
  σελίδα του facebook  focus fm  Με εκτίμηση