ΦΛΩΡΙΝΑ Το Τοπικό Τμήμα ΕΕΣ Φλώρινας διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στην Καβάλα - Βαπτιστήριο Αγ. Λυδίας - Μονή Εικοσιφοίνισσας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Το Τοπικό Τμήμα ΕΕΣ Φλώρινας διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στην Καβάλα - Βαπτιστήριο Αγ. Λυδίας - Μονή Εικοσιφοίνισσας

.

.

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Το Τοπικό Τμήμα ΕΕΣ Φλώρινας διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στην Καβάλα - Βαπτιστήριο Αγ. Λυδίας - Μονή Εικοσιφοίνισσας

Το Τοπικό Τμήμα ΕΕΣ Φλώρινας διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στην Καβάλα - Βαπτιστήριο Αγ. Λυδίας - Μονή Εικοσιφοίνισσας την Κυριακή 7 Μαΐου 2017. Το κόστος συμμετοχής είναι 19 ευρώ (μαζί με την φιλανθρωπική ενίσχυση για το έργο του Τμήματος).
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Για το πλήρες πρόγραμμα της εκδρομής θα γίνει ειδική ενημέρωση στην Μηνιαία Συγκέντρωση Εθελοντών την πρώτη Τρίτη του μηνός Μαΐου  (2-5-2017), ώρα 5:00 μμ στον ημιώροφο του Διοικητηρίου όπου θα γίνει και η πληρωμή των συμμετοχών.

Δηλώσεις συμμετοχών στην εκδρομή στα τηλέφωνα των Εθελοντών μας : κ. Ανδρέας​ (6947369441) και κ. Βασιλική (6945083628) μέχρι τις 2-5-2017. Αν υπάρξει περίσσευμα θέσεων από τη συμμετοχή Ερυθροσταυριτών, θα μπορούν να συμπεριληφθούν και άλλοι φίλοι-ες ή συγγενικά πρόσωπα επιπλέον.

Αναμένουμε εγκαίρως τη συμμετοχή σας.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ