ΦΛΩΡΙΝΑ Ο Σύνδεσμος Μοναστηριωτών Φλώρινας γιόρτασε την Κυριακή της Ορθοδοξίας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ο Σύνδεσμος Μοναστηριωτών Φλώρινας γιόρτασε την Κυριακή της Ορθοδοξίας

.

.

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Ο Σύνδεσμος Μοναστηριωτών Φλώρινας γιόρτασε την Κυριακή της Ορθοδοξίας

Με την ευκαιρία της Κυριακής της Ορθοδοξίας και σε ανάμνηση του μεγαλοπρεπούς εορτασμού που οργάνωναν οι πρόγονοι στο αλησμόνητο και δοξασμένο Μοναστήρι, πραγματοποιήθηκαν δύο εκδηλώσεις από το Σύνδεσμο Μοναστηριωτών Φλώρινας.Αρχικά, αρτοκλασία στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής και εν συνεχεία ομιλία στα γραφεία του Συνδέσμου από τον Αρχιμανδρίτη και αναπληρωτή καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης π. Ειρηναίο Χατζηεφραιμίδη.

Θέμα της, κατά γενική ομολογία, εξαιρετικά ενδιαφέρουσας ομιλίας του π. Ειρηναίου ήταν «Η μονή του Αγίου Κλήμη Αχρίδος – Ο πέριξ χώρος».

Τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν πλήθος κόσμου και τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας κ. Θεόκλητος και ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος.
Πηγή: Σύνδεσμος Μοναστηριωτών Φλώρινας