ΦΛΩΡΙΝΑ O Γιώργος Τσούλης στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: O Γιώργος Τσούλης στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ

.

.
 • Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

  O Γιώργος Τσούλης στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ

  Αναχώρησε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου η ελληνική αποστολή που θα μας εκπροσωπήσει στο Ευρωπαικό Ολυμπιακό Φεστιβάλ (ΕΥΟF) χειμερινών αθλημάτων. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Ερζερούμ της Τουρκίας, και θα διαρκέσει από τις 13 έως 17 Φεβρουαρίου.  Στην δεκαμελή Ελληνική αποστολή συμμετέχει ο αθλητής βορείων αθλημάτων του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας Τσούλης Γεώργιος. Συγκεκριμένα η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί στα αθλήματα Αλπικά, Αντοχής, Δίαθλο, Καλλιτεχνικό Πατινάζ και Χιονοσανίδα με τους παρακάτω αθλητές και αθλήτριες:

  Γ. Καράτζιας, Φ. Κόζαρης , Σ. Τσιτσέλη, Α. Κυρίτση (Αλπικά)

  Ε. Αναστασιάδου, Π. Παπάσης, Γ. Τσούλης, Ν. Τσουρέκας (Αντοχή και Δίαθλο)

  Ε. Βούλγαρη (Καλ. πατινάζ)

  Χ. Σάλλης (Χιονοσανίδα)

  Συνοδοί θα είναι οι προπονητές Α. Κουτλουμπάσης, Μ. Βάικου, Κ. Ξάνθης, Ι. Δαμιανίδη, Φ. Δασκαλόπουλος, ο Τεχ. Σύμβουλος της ΕΟΕ Σ. Καρέτος και Αρχηγός αποστολής ο Β. Κατσώρας.

  Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους αθλητές και τους προπονητές της ομάδας καλή επιτυχία και πολύ καλά αποτελέσματα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα μετά τους αγώνες στο site της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας: http://www.fisski.com και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων http://www.eoxa.gr.

  Για το Δ.Σ.

  Ο Πρόεδρος

  Καράντζας Λάζαρος