τα νεα της φλωρινας Τετραήμερη επίσκεψη του προέδρου της ΔΕΗ στο ΛΚΔΜ – Ξενάγηση δεκάδων δημοσιογράφων της Αθήνας στο ενεργειακό κέντρο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Τετραήμερη επίσκεψη του προέδρου της ΔΕΗ στο ΛΚΔΜ – Ξενάγηση δεκάδων δημοσιογράφων της Αθήνας στο ενεργειακό κέντρο

.

.
 • Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

  Τετραήμερη επίσκεψη του προέδρου της ΔΕΗ στο ΛΚΔΜ – Ξενάγηση δεκάδων δημοσιογράφων της Αθήνας στο ενεργειακό κέντρο

  Τετραήμερη επίσκεψη στο ενεργειακό κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποιεί ο πρόεδρος της ΔΕΗ, Εμμανουήλ Παναγιωτάκης από τις 9 έως τις 12 Φεβρουαρίου.
  Παράλληλα, το Γραφείο Τύπου της ΔΕΗ, πρόκειται να ξεναγήσει στο ενεργειακό κέντρο, πλειάδα δημοσιογράφων κεντρικών ΜΜΕ από την Αθήνα, την Παρασκευή 10 τρέχοντος, μια ξενάγηση η οποία συμπίπτει με την επίσκεψη του προέδρου της επιχείρησης.


  Πρόκειται για περίπου 20 με 30 δημοσιογράφους, διαπιστευμένους στο ενεργειακό ρεπορτάζ. Στόχος της διοίκησης και του Γραφείου Τύπου της ΔΕΗ, είναι να γνωρίσουν από κοντά οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ, το μέγεθος των βιομηχανικών εγκαταστάσεων της ΔΕΗ, να δουν την διαδικασία εξόρυξης του λιγνίτη, να ενημερωθούν για τον τρόπο παραγωγής της ηλεκτρικής ενέργειας από τους ΑΗΣ της περιοχής, να αντιληφθούν την τεράστια συμβολή της Δυτικής Μακεδονίας στην ενεργειακή επάρκεια της χώρας και να έχουν μία άμεση εικόνα της μεγαλύτερης επένδυσης που υλοποιείται αυτή την περίοδο στη χώρα, της μονάδας Πτολεμαΐδα 5.
  Εκ μέρους του κλιμακίου της ΔΕΗ που θα ξεναγήσει τους δημοσιογράφους, επικεφαλής θα είναι ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΕΗ, Ανδρέας Πετσίνης. Οι δημοσιογράφοι της Αθήνας θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες της ΔΕΗ στην περιοχή και από τον ίδιο τον πρόεδρο της Επιχείρησης, αφού ο Ε. Παναγιωτάκης θα βρίσκεται στο ενεργειακό κέντρο για υπηρεσιακή επίσκεψη. Το πρόγραμμα της ξενάγησης των δημοσιογράφων περιλαμβάνει επισκέψεις στο εργοτάξιο της 5ης μονάδας της Πτολεμαΐδας, στους ΑΗΣ Μελίτης και Αγίου Δημητρίου και στο Νότιο Πεδίο.
  Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΔΕΗ θα φτάσει στην περιοχή την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου και θα παραμείνει στο ενεργειακό κέντρο μέχρι την Κυριακή. Όλες αυτές τις ημέρες θα έχει σειρά συσκέψεων με υπηρεσιακά στελέχη για θέματα που αφορούν στη λειτουργία σταθμών και ορυχείων.  http://e-ptolemeos.gr/episkepsi-tou-proedrou-tis-dei-sto-lkdm/