ΦΛΩΡΙΝΑ Εκλογές για την ανάδειξη λαϊκών μελών σε επιτροπές για τους αναδασμούς - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Εκλογές για την ανάδειξη λαϊκών μελών σε επιτροπές για τους αναδασμούς

.

.
 • Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

  Εκλογές για την ανάδειξη λαϊκών μελών σε επιτροπές για τους αναδασμούς

  Μετά την ολοκλήρωση ενός κύκλου συναντήσεων ενημέρωσης των κατοίκων Τοπικών Κοινοτήτων της Π.Ε. Φλώρινας σχετικά με το ζήτημα των αναδασμών, ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου και οι συναντήσεις με στόχο τις εκλογές για την ανάδειξη λαϊκών μελών σε επιτροπές.  Πιο συγκεκριμένα, εκλογές πραγματοποιήθηκαν στις Τοπικές Κοινότητες Αμμοχωρίου, Σιταριάς και Περάσματος, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Κων/νου Γέρου και υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε. Φλώρινας, όπου και εκλέχτηκαν τα μέλη που θα απαρτίσουν τις επιτροπές εμπειρογνωμόνων και αναδασμού.
  Όπως δήλωσε ο κ. Μπίρος, η Π.Ε. Φλώρινας προχωρά στη χρηματοδότηση από ίδιους πόρους του πολύ σημαντικού αυτού έργου με στόχο να δοθεί προστιθέμενη αξία στην περιοχή.


  Βίντεο από τις εκλογές στην Τ.Κ. Περάσματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
  https://www.youtube.com/watch?v=1FldGT5DZaA&feature=youtu.be


  Βίντεο από την ενημερωτική συνάντηση στην Τ.Κ. Περάσματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
  https://www.youtube.com/watch?v=J2lnmYFoWfw&feature=youtu.be